..När jag tog över istället för matte! Inte skrivit nåt på HELA vintern, men vad har funnits att skriva. VI har haft vinter, matte och husse HAR åkt skidor. SÅ, Nu är det sommar!

Jag har fått en ny altan, matte har servat och husse har snickrat. Matte kan snickra men inte rakt. Husse kan laga korv och makaroner…

Jag fick en gräsmatta på också, en fusk-gräsmatta är också en gräsmatta! Vet inte vad jag ska skriva mer…matte simmar och simmar så hon får snart simhud men har haft ont i knäna men har visst fått vågor i knäna, inte konstigt det skvalpar omkring! Själv har jag fått en ny medicin. Gamla veterinären var skruttig så nu har hon bytt. Jag fick en spruta och några andra tabletter. Nu är jag piggare och om jag fortsätter så här kan jag nog jogga med tanten om det inte blir för varmt. Det var det för ett par veckor sen, då fick hon motionera kameran istället för mig.

Är detta Lupiner?
De har satt upp svindyra tält. Ska visst öka Värmdös befolkning. Hyrs ut parvis, 2500/ natt har hon hört. Fullt av fårbajs på stranden, mums!
Men jag fick inte äta nåt fårbajs, skönt här ändå…
Denna tog hon på väg hem igår

Visst ja, vi har firat midsommar som vanligt också. Kul att kompisarna kom ut, och i år var Per och Päivi också med uppe, och UNO spelades i vanlig ordning. Nä nu orkar jag inte skriva mer. Får se om det blir nåt mer inläg