5.20 vaknade jag på midsommarafton. Husse sov. Hunden sov. Ska vi gå ut viskade jag. men fick bara en svart blick- Är du galen? Jag är ledig, sen la hon ner huvudet igen. Så då gick jag ner och simmade istället. Första gången som jag minns, att jag varit i och simmat 200m innan kl 6 på morgonen. Var faktiskt riktigt skönt. Lunch åt vi sen hos Per och Päivi.

Senare på eftermiddagen kom Gänget! Lava fick sin SM present och sen var det middagsdags! Promenad med hundar och fika sen. Jag som inte ätit gluten eller socker på ca en månad tänkte fuska lite med sockret och gjorde marängtårta. Färdiga bottnar men HU! Kändes som att jag åt bitsocker. Skippade detta och åt bara fyllningen.

Det blev inte rysligt sent men Bäzta är ju kvällstrött och försökte jaga iväg gästerna i vanlig ordning. I vanlig ordning suckade hon efter några försök och la sig själv.

Inte en droppe regn på hela midsommarafton och inte särskilt kallt heller. Cilla hade inte dunjacka på sig men en snygg ulljacka på kvällspromenaden.

På midsommardagen åt vi med PP och grillade tillsammans på kvällen.
Bäzta sov nästan hela söndagensmiley

Nu sovdags, jobba imorgon!