Vintern har hållit i sig uppe i norr så vi har kunnat åka skidor. Hade foten varit bra hade jag åkt mer. Dock tyckte jag först att det var lättare att åka längdskidor än att gå. Men när jag skulle åka uppför så sa foten ifrån. Ändå kämpade jag på. På lördagen blev det bara ett varv först, sen hem och vila och trycka i mig värktabletter och senare tog jag en halvmil. Men jag var modig nog att åka i backen parallellt med campinggatan. Där gjorde det ont i foten uppför men jag vågade. Backen är inte hög, men vill ju inte riskera att inte komma upp om någon kommer körande bakom mig. Nu var det inte finaste vädret så jag var nästan själv i spåret. Detta röda fina spårsmiley

Vi hade med leksak till Bäzta när det var dags för hennes promenad

Detta vårt andra, vintriga hem är det snart dags att lämna. Men vi hoppas det blir någon helg till med skidåkning

I måndags var jag och röntgade foten. Nu har jag väntat på svar hela veckan.