Just idag kanske var att ta i men….

Bäzta fyllde ju 10 år på alla hjärtans dag. Tyvärr blev ju den dagen inte så himla kul då jag fått i mig nåt, troligtvis en bit dålig pyttipanna från onsdagskvällen. Uppe flera gånger på natten och, tja, jag var inte så kaxig med 39 graders feber! Som tur var hade jag köpt en liten chokladkaka till Tobbe innan, och jag vaknade till vid ett tillfälle och såg dessa vackra

Bäzta fick sin pannkakstårta på lördagen. Och hon har fått årets första spår.

Så nöjd var hon sen! Pilutta dig matte!

Förra lördagen var vi ute på Södersved och tittade till blommorna, ska ut igen imorgon. Vi hade med oss fika till både oss och Bäzta.

Tobbe hade någon natt när han var krasslig som han inte kunnat sova. Hittade dessa foton i kameran

Allt för denna gång! Nu vill jag börja ta vårbilder snart!