Nu var det typ 2 år sen jag åkte längdskidor sist, och innan dess var jag ju inte direkt någon Johaug eller Kalla.
Trots detta gick det hyfsat bra faktiskt. Var ju lite rädd att det skulle vara högre backar än jag skulle klara av så jag frågade efter ett platt. Och fick ett platt. Vasaloppsvägen förbi campingen i Mora. Sen var det tävlingar en bit bort. Jag hade ca 1 km fram o tillbaka med en sluttning och sväng. När vi kom dit sa jag till Tobbe
att jag kommer att hamna i älven. Nej det gör du inte, svarade han. Ska vi slå vad?
Sen frågade han vem som förloradesmiley. Jag så klart eftersom jag inte hamnade där utan klarade svängen i sluttningen. Det gjorde jag även de andra 3 ggr. Jag kom nämligen att åka ett par ggr där. 5 km blev det! Snabbt gick det inte men jag tränade på de olika växlarna och försökte ta mig fram utan att använda stavarna. Sen blev jag grymt trött i ryggen så det tog!
Tobbe åkte iväg på egen tur efter andra sträckan med mig, och åkte en bit upp mot Evertsberg innan han vände.

Jag tog med mig Bäzta ut sen en sväng. Och bollen, lös glad hund hittade en stor parkering som en grusad fotbollsplan som inte var snorhal så där tränade vi lite lydnad och lekte. Inga foton tyvärr, fullt fokus på hunden, närvarande matte i leken ska det varasmiley.
Väl hemma var det mat till hunden och vila, hela flocken somnade i sängen. Bäzta SÅ nöjd över att sova hos oss, så när vi vaknade och hon verkligen behövde ut igen, hässjade för fullt. Tobbe klädde på ytterkläderna o Bäzta tryckte ner sig och skulle INTE lämna mig o sängen! Till slut kom de iväg o nu nyskiten hund slängt ut sig på golvet.