Nu var det länge sen! Här har å andra sidan inte hänt så mycket. Har ju varit dålig hela skräpvintern känns det som. Fuktigt och rått, inte många kalla dagar. Nu har jag orkat gå lite mer och det är skönt. Väntar på att få gå till lungläkare, läkarens förberedda sluta röka funkade ju inte på mig upptäckte hon när jag förekom med att säga att jag aldrig ens haft en cig i munnensmiley
Tobbe har varit ute o ridit på Polar. Kände sig lite ringrostig men det gick så bra så. Han blir ju inte höjdrädd- Polar såg inte lika stor ut nu heller…
Det är inte Bäzta som springer bredvid utan Leya!

Efter det så tog jag o Bäzta spåret. Hon skötte sig så bra, inte en skit försökte hon äta!

Syrran o Sten har varit i stan med goda vänner Peter o Carina. Vi träffades o käkade på Gute grill o bar. Fick en bra plats där

De har lamm från Gotland vilket gjorde att jag ville gå dit, vill helst bara äta svenskt kött. Tyvärr har de mycket att lära vad gäller servicesmiley.

Ullis var här förra lördagen, vi la spår i Velam, Cilla o Linda hade också lagt där men de var lite tidigare än vi…Hann ses alla en stund i alla fall.

Onsdagkvällen tog jag bilen o mötte upp Jojo, Leya och Nora vid Nyckelviken för en träningspromenad. Bäzta behöver träna på att gå med andra hundar och i synnerhet små sådana. Nu känner hon ju polarna så det gick ju bra så, men nog behöver både Bäzta o Nora träna på detta. Bäzta hade jag fullt upp med då hela Nyckelviksområdet vimlar av rådjur. J-r vad hon är stissig! Och om det tar emot i kopplet så är det inga problem att gå på två ben….smiley. “tant” Leya skötte sig exemplariskt dock!
Nu ska jag röja papper, Tobbe ska gå en sväng runt kvarteret. Imorgon spår tillsammans med Sussi och Micke, Hoppas Tobbe kan slippa bli utringd.Tjingling och fortsatt Glad Påsk!