Min fantastiska hund fyller fem år idag. Det kan jag knappt tro, fast idag går det nästan. Undrar om hon vetsmiley. Jag har varit hemma ett tag då min hosta sen i höstas ännu är kvar och inte vill ge sig. Nu har vi idag varit i Velamsund så fick hon springa lös på stora ängen nere. Innan dess hade jag lagt ut ett kort spår upptäckte att det var massa barnröster i skogen så jag vinklade höger och gick över vägen o fortsatte spåret på andra sidan.
på ängarna hade hon fått lite lammkorv så hon visste vad som fanns i fickorna. Fusk? Tja, tyck det ni! Hon sprang runt lite grann men höll sig helst hos mig ifall det skulle löna sig. Vilket det såklart gjorde! Sen tog vi spåret. Det funkade bra, när jag selat på struntade hon i barnrösterna och tog spåret fint. Blev väldigt förvånad då hon fick vänta vid kanten tills jag samlat ihop linan för att sen låta henne spåra över vägen. Kul, verkade hon tycka!

Det var kort, min kropp fixar inte så långt än men hon verkade glad. Väl hemma igen fick hon käka sista biten lammvom på altanen (det luktar inget gott tycker vi människor). Sen dess har hon faktiskt sovit, först i min knäsmiley och sen har hon överlevt själv i fåtöljen.

Avslutar med några kort, finns fler i nytt album, Bäztas femårsalbum