Ja, det är tråkig text bara nu för det funkar inte med bilder, men jag har lagt in i Bäztas album. Det är ett litet axplock ur 2013 hittills, fyller på senare för jag hade inte tömt mobilen sen igår kväll.

Vi var och spårade igår, och det gick riktigt bra denna gång. Hon har ju slarvat lite men igår gick hon bra igen. Lite höft tempo mot vad hon brukar ha och var lite hetare så hon missade en apport och vände inte tillbaka förvånansvärt nog.
Igår var vi på tjejkväll hos Linda, jättetrevligt o gott. Melinda hade med sig lille Dante, och Jojo Leya. Bäzta var hemma med husse o nosade väldigt noga igenom mina kläder när jag kom hem. Det var kul att se Leya leva upp lite och uppvigla Lukaz…Jag kom tyvärr på alldeles för sent att jag skulle passat på att fläta Dante då han satt hos mig….

Nä nu ska jag skicka receptet på mina lussebullar till mamma. Sen fixa för morgondagen innan kvällspromenaden. Gud vad det ska bli skönt med långledigt sen. Lev väl!