Ikväll har Tobbe och jag firat med Pannacotta. Firar vad undrade han. Jo, vi firar att vi efter semestern har ett arbete att gå till, som vi trivs med och som gör att vi har råd att leva på det sätt vi görsmiley!
Låter konstigt kanske när så många tycker det är urjobbigt att gå tillbaka. Jag är ju expert på att vända saker och försöker alltid vara positiv. Visst är det skönt att sitta och äta frukost på vår altan kl 9 på dagarna och sen gå o lufsa i trädgården och mysa med Bäzta. MEN om vi inte hade ett jobb kanske vi inte skulle ha vår veranda att äta frukost på? Har varit arbetslös och det är inte kul. Att ha ett arbete man vantrivs på kan inte heller vara någon höjdare.
Det gick bra, det kom 10 nya förväntansfulla sexåringar med föräldrar, imorgon några till och sen ökar successivt. Nästa vecka kommer resten av personalen, idag var vi tre på vår avdelning.
I onsdags var jag på Cirkus och lyssnade på Lundell, har fått med mig Marianne och Elin så den 10, på lördag, är det Uppsala som gäller.
Hade lite problem med vakna med nya Iphone tills jag kom på det. Har nu denna som ringsignal och imorse var det inga problem att gå upp

//www.youtube.com/embed/jyanHe3SCkk
Kan tillägga då att det var hopplöst att somna igår kväll. Alla moppeägare i Boo hade kommit överens om att köra förbi oss. Med tio min mellanrum. Fönstret var tvunget att vara öppet för att vi inte skulle dö av värmeslag. Det slutade med att jag tog kudde och lakan och bäddade i bäddsoffan. Här ner är det svalare så man kan sova utan att dö även om fönstret är stängt. Enda nackdelen är vibratorn som surrar samtidigt men jag la luren på en av soffkuddarna. Pigg och gla’ X-Choklad…(Ingen reklam på min sida…smileysmiley.
Vi har hunnit springa, träna sök och simma denna vecka. Idag första dagen på dagis så tyckte Malin att Bäzta var förvånansvärt pigg trots värmen. Ja, vi har märkt att det har hjälpt. Visst är hon van också men de andra hundarna har ju också varit i samma värme. Ikväll softar vi, Bäzta har sagt att vi ska träna liten stund i alla fall, sen imorgon springer vi halvmilen igen, onsdag lydnadsträning, torsdag vila, fredag springa, lördag Uppsala…Tjingeling!