Har blivit flitigt uppvaktad av operatör och försäljare som vill att jag ska förlänga mitt abonnemang o byta telefon men jag har tvärnobbat en tid. Min gamla är suverän och den är inte stöldbegärlig eller ömtålig. Men jag har också nu fått veta att jag är burkig ibland. Mitt abonnemang går ut den 9/8 men jag insåg nu också att jag kan spara den ändå som en kontantkortstelefon att ha med tex på stranden när jag inte har full koll.
Kollade lite om både android och Iphone men det blev alltså det sista. Cillas kommentar var “välkommen till 2000-talet”, Tobbes var nåt liknande. ..”13 år försent kom hon in i 2000-talet” Vaddå, ska man komma för sent ska det banne mig vara med stilsmiley!
Annars har det harvat på. Vi var och tränade spår i lördags i värmen. Bäzta kämpade på bra till näst sista apporten. Där fick hon vila lite och jag vet inte om det blev nåt missförstånd att vi vilade för länge men hon snurrade lite och jag tog tillbaka henne o startade om. Sen gick hon och skulle pusta lite till men for upp som Ferdinand när han satte sig på humlan. Det var ett getingbo! Hon rullade o rullade och vi kikade igenom men hon verkar ha klarat sig bra. Det verkar som att det blev lite på öronen för hon kändes lite svullen senare men det kunde blivit mycket värre.
Lydnad har vi också kört, ska ner o träna lite ikväll också, eller om jag springer ikväll, för det kan jag inte göra imorgon. Vi är uppe i 5 km och har sprungit det 2 ggr, försöker köra var tredje eller var fjärde dag men hade ont i knäna igår när vi kom hem från Femöre. Det blev lite trappor att gå i fortet, som tog på knäna, samt att vi var hemma lite senare än vi tänkt oss. Men det var fint där, och tänk om vi kunde ha sökträning, hittade fler bra legor!!Fast då får jag såklart ha lite annan färg på klädersmileysmiley

Näst sista bilden är det ju uppenbart hur bra man syns med den tröjan! Idag tog jag också lite kort på Sammy, Lindas cavalier, men han får komma in en annan gång! Likaså bilder jag tog med min för de är inte inlagda ännu. Tjingeling!