Så kommer nu då ett litet träningskklipp! När vi körde appellen i Kalmar konstaterade Titti att Bäzta var väldigt “tittig” av sig. Det märks tydligt i filmen. Jag funderar och funderar men har märkt att hon ändå gör det hon ska. Hon tittar bort på annat när jag lämnar för inkallning men har ändå koll när jag vänder mig om och förbereder sig för ordet. I krypet lämnar jag henne för att pusta lite och hon tittar genast bort, för att, när jag kommer tillbaka i position glatt krypa vidare. När hon däremot gör det under momentet korrigerar jag såklart. Jojo konstaterade när vi tränade sist att min vänsterarm fortfarande styr henne i vänstersvängarna. Aj då, vad tycker nismiley? Hon gör ju små grodhopp i krypet men det försvann när jag tog lite snabbare steg nu sist.

Ikväll har vi sprungit 5 km i Nyckelviken, det är jobbigt med näst sista uppförsbacken, Gittan och jag döpte den till Dödens backe när vi tränade för tjejmilen. Nu har jag även uppdaterat med nytt fotoalbum. Nu är det dags att krypa till kojs. Godnatt allesammans!

//www.youtube.com/embed/Ojfm7-I2Qns