Nu är det snart semester, GUD vad skönt! Ja, visst kommer jag att sakna barnen, de börjar ju skolan på riktigt och blir 1:or. Jag är jätteglad att jag har fått Hélène med mig till Siggan också, och att hon följer med mig samt att Marina följer nuvarande barngrupp. Men som sagt, först en välbehövlig semester.

Har hunnit med en stund i trädgården också, rivit upp hallonlanden för de var dåliga.

Förra året var uselt men hoppas jag hinner fixa lite mer till helgen. Kaprifolen vid frukostaltanen börjar slå ut

Rabarber är det gott om och första pajen är såklart både tillagad och uppäten

Orienteringen går hyfsat. Hoppade ju av kursen då måndagarna var så stressigt att hinna och att tävlingsorientera har inte varit min plan. Har nu på egen hand tagit en hel del kontroller på “Friska Nacka”. Tobbe och jag har varit här vid Trollsjön och tagit två. Passade då på att även köra lite rullträning. Dvs fast rulle men hon ska ta lösa ändå. Vill bara se att hon INTE kommer åt den fasta. Första skicket ut gick bra. Sen var det dags för nästa. Tyvärr hade jag glömt skruva åt muttrarna ordentligt så den löste ut och nu saknas ensmiley. Tobbe ska fixasmiley.

Fick fler kort idag från Bäztas sök i Haninge. Tack Magnus!

Tungan visar vad som brukar ske vid uppsamlingen-springa i förväg(äntligen!) till början av stigen och käka resten av sitt godis hos alla figuranter!

Nä nu ska jag knåpa ihop ett litet Word dokument i annat ärende och sen ska Bäzta och jag ut och springa! Ha det gott i sommarsolen. Förresten, nackdelen med att ha bytt jobb är att badsäsongen försenats, förra året gick jag ju i på lunchrasterna men nu hinner jag inte till Strålsjön, som är närmast jobbet, på min rast så jag får bada kväll eller helg så premiären i år togs den 2/6, alltså i söndags. Fasen också, ska jag börja bli badkrukasmiley! Tjingeling!