Äntligen! Jag tittade i bloggen igår kväll för att kolla när vi körde sök sista innan hennes operation. Det var 26 maj. Idag var det dags. När vi var hos Anna Holmgren sist pratade vi om söket och vi ska börja med uppvärmning givetvis men även ett par släta inkallningar innan start.
Gissa några som var ivriga att få sätta igång. Men faktum är att jag trodde hon skulle pipa mer o leva rövare i bilen när vi svängde in mot södra. Det har tillkommit några i gruppen, kul. Vi konstaterade att några ska tävla och behöver ny bana. Bäzta har då inte kört på knappt ett år och ska ha terrängmässigt snäll bana. Helena hade haft strul med norskrullen och skulle köra svenskrulle istället så hon och jag körde på appellbanan. Medan vi körde vallade övriga banan intill. Hm Tobbe som mer eller mindre tvingats med som fotograf var lite skeptisk till att jag skulle köra inkallningar när de gick o vallade. Jo, Bäzta markerade de såklart.
Nå, det gick bra såklart


sen var Helena färdig och det var vår tur. OJ vad KUL!

Vi körde först en jättekort, så vi kunde se vad hon mindes. Christine var figge och Bäzta gjorde ett klockrent arbete.

Sen fick vi en på andra sidan. Kort poppis och sen iväg. Tredje skicket blev lite struligt för hon fick vind på och var jättefokuserad mot stigen längre fram. Troligtvis var det något där så Cilla som låg figge fick köra en poppis hon också. Här fick Bäzta lite problem. Det visade sig att hon nog vuxit lite för jag har inte ändrat rullen sen vi körde sist och nu hade hon problem att ta den. Hon försökte jättemycket men Cilla fick hjälpa henne till slut. Här tänker jag nu berömma mig själv. Jag ser ju hur svansen går och att hon inte kommer tillbaka direkt gissa hur nära jag var att vilja kalla in henne i tron att hon blivit så glad att hitta Cilla så hon inte ville springa tillbaka. MEN jag höll Käften!!!Bra jobbat av mig!
Vid påviset sen var det samma sak. Någonting drog så Cilla fick klappa händerna och påminna henne om vart hon skulle. Min lilla nyfikna dam vill ju gärna ha koll på allt!
Jag är hur som helst jättenöjd. Vi skötte oss båda bra och kom ihåg vad vi skulle göra. Min uppgift nu är att ställa in rullen till nästa söndag när vi kör igen. Lägger in några kort här på övriga sen kommer jag göra nytt album men orkar inte ikväll. ALLA hundar och förare var jätteduktiga idag och det är en fröjd att ha kommit igång. Nu körde vi inte någon platsliggning o lydnad utan jag var snäll och åkte hem. När vi åkte till klubben sa jag nämligen till Tobbe att

Nu glömde vi hörselkåpor, hon kommer ju skrika som fan när vi svänger av vid Ågesta!
ÅGESTA sa Tobbe förfärat, ska vi ända dit, jag trodde vi skulle till Nacka.
Hur kunde du tro det?
Du sa ju klubben.
Ja, klubben, Södra, vi har ju aldrig kört sök på Nacka!

Tja, vi hann med en hel del hemma också, och Bäzta har även dödat årets första råtta (Vad vi vet!)! Vem f-n behöver ett lat kattskrällesmiley?

Här kommer några bilder till alltså, Först Lava, sen Siri. Sista på henne tycks hon undra varför vi tränar i träsk om hon ändå inte får bada? God natt!