Känns verkligen som att jag ska göra det snart. På söndagen är jag helt trött på att helgen går så fort, men bara måndagen är över går ju veckan lika fort. Fortsätter det så här är jag snart 100, om jag får leva så länge vill säga. Jag jobbar på det i alla fall eftersom jag inte går ut i halvmörker, och absolut inte springer över gatan, utan reflexersmiley!Blir galen, är det halt ute så måste jag ju hinna stanna också. Nu när det är plusgrader o snön försvunnit, asfalten är svart o folk går över mitt framför näsan, inget övergångsställe, och rakt ut framför bilarna. Borde införa straff på att gå ut utan att se ut som en julgran vinterhalvåretsmiley, okej, skippa halmpysslet och spiran i toppen…

Igår var vi på återbesök på Strömsholm, armbågarna såg bra ut och vi får köra igång söket när vintern släpper taget, gud vad jag längtat!! Tycktte hon gått upp lite mycket och frågade efter travandet i korridoren om hon var tjock. Jag ska kolla . Han klämde och kände och konstaterade att hon är välmusklad i armmuskler och lår , men det här är inga muskler (skratt) då han tog tag i hennes sidor. Ryggen har hon ömmat lite i nu, han kände på henne där med och det är muskulärt. Vi fick tips om fler ställen att köra novafonen på, samt tog de Borreliaprov för att säkerställa att vi inte missade det om det skulle vara så att hon har en infektion, vilket kan sätta sig som Bäztas symtom. Sen hade Tobbe tur att få en anatomilektion om var handleder och fötter är. Jag frågade Tobbe hur han bar sig åt när han åkte skidor… Vi hade riktigt roligt därinne allihopsmiley!

I söndags var jag och åkte långfärdsskridskor, det var jättekul. Har inte åkt förra vintern och vintern dessförinnan åkte jag inte heller mycket. Ändå funkade det riktigt bra, tom Tobbe vart imponeradsmiley.
För att få rätta gunget i åkningen har jag programmerat hjärnan så att jag tänker på olika musik. Först hade jag Evert Taube, Rönnerdahl för skateingen. Sen när jag fått in det med benen var det dags för gunget i knäna så då programmerade jag Apans sång från Djungelboken, O-bi-do, jag vill ju va som du….Därefter var det dags för Ella Fitzgeraldsmiley. Nu ska jag köra Novafon med Bäzta sen middag.
Må bäst!