Kan man väl kanske säga att jag är. Gick ju till läkaren, privata vårdcentralen, och fick antibiotika mot Lunginflammation. Tog sista tabletten i torsdags och hostar nästan inte alls men är förskräckligt trött, och fortfarande ont i ryggen så någon skridskoåkning som jag tänkt idag, blev inte av. Däremot tog jag en runda med Bäzta som vi inte gått på länge. Åh, vad hon blev gladsmiley. Jag gick dock inte riktigt samma med tanke på det vackra vädret hade jag mina misstankar om att det kunde vara massa skidåkande barn borta vid sjön, bra plan att lära sig åka på, så jag tog högervarvet men det gick bra också. Efter att ha stretchat henne fick hon vila och jag gick ut i trädgården och tog lite kort med mobilen. Först ett kort på en dam som, då det var -15, verkade tycka att jag kunde gå ut själv.

Sen växthuset i vinterskrud

Har man haft tråkigt tillräckligt länge kan man till o med försöka uppvigla en chili

Fast vi har ju faktiskt börjat träna lite lydnad igen, hon brukar nu stanna till vid parkeringen på väg hem, som för att tala om att vi glömt nåt. Dessutom har hon fått börja simma med Jet-stream på för lite mer motstånd. Kul verkar hon tycka.

Jag trivs på jobbet och veckorna går fort, men helgerna gör också det. Hur det än är så är jag rätt hemkär och tycker att det är jobbigt när helgen är slut. Hur ska det då vara för de stackare som dessutom inte trivs? Veckan som kommer blir ägnad skog på måndag eftermiddag och friluftsdag på onsdag. Jobb på tisdag kväll o simma igen på torsdag kväll och sen är det fredag igen. Fick förresten en fråga av en av mina sexåringar förra veckan. Rätt jobbig faktiskt, jag klarade inte matten och jag skulle faktiskt haft fel hela tiden. Frågan löd Hur många sekunder har det gått sen du föddes?

Godnatt allesammans!