Ja, så är det. Ska försöka komma ihåg att ringa läkaren imorgon om proverna. Jag gick till privata vårdcentralen i samma hus, och listade mig där istället och fick proverna tagna direkt. Nu har det gått 10 dagar sedan och imorgon bör de alltså ha fått svaren. Detta har gått runt i kroppen nu sen 27/11 och jag lovar, ingen kul leksmiley. MEN jag tror jag har fått magmuskler. Köpte nya byxor, snyggbyxor. 38 har varit lite stort så jag blev lite sur att de satt bra. När jag kom hem klippte jag bort de där lapparna som finns och upptäckte då att det inte stod 38 utan 36 och blev genast gladaresmiley , men undrade var de där extra kilona satt sig då? Jo, muskler väger i och för sig mer än fett och efter att ha hostat i en månad knappt så kanske det är såsmiley. Tobbe retade mig med att jag ju legat i soffan o käkat praliner i en månad utan att ha rört mig så han tycker inte alls att det är konstigt. NÄ, jag tror på hostan o magmuskler, och nog vet jag vem som ätit upp de praliner vi hade….men han har ju fått tagit nästan alla promenader så han är definitivt värd varenda ensmiley.

Härom dagen(igår?) tog jag med ryggsäck ut på kortrundan och stannade på parkeringsplatsen vid Boo energi på väg hem. Eftersom jag inte orkar gå så mycket så kan vi ju träna en stund i gengäld. Vi körde fritt följ, ställande under gång, apportering och platsliggning med” ny modell”. Har diskuterat lite om externbelöning med Cilla o Jojo. Den enda förväntan jag vill att Bäzta ska ha på platsliggningen är att hon ska kunna ligga tryggt. Vill inte ha externbelöning bakåt. jag har ändrat mig och har externbelöning men framåtsmiley. Första gången jag körde detta var ett par veckor sen. Vi provade och jag sa “Japp” men hon fattade inte riktigt först. Nu diskuterade jag med Cilla och kom fram till att om hon inte förstår skulle jag säga även varsågod, för att se om hon törs resa sig då? Denna gång behövde jag dock inte det. Hon mindes och låg lugnt tills jag sa Japp då sprang hon direkt fram till mig! EN gång tidigare har vi tränat det. Hon är så himla kul denna lilla. Vi nöjde oss med detta sen upptäckte jag en gräsfläck o tänkte att kryp har vi inte kört alls sen innan operationen. Tog några steg o det gick lysandesmiley!
Idag har vi haft lite bakdelskontroll. Hittade en liten barnpall på Gubbdagis för 49 spänn så den köpte vi. Den var dock lite svårare att minnas än allt andra, men det gick!

Nähä, nu ska jag förbereda mig för morgondagen. Dessa veckor vi varit lediga har vi inte gått upp före 10 många dagar. Jätteskönt. Och jag gick ju inte upp tidigt när jag var sjuk heller…smiley! Gudskelov hann jag jobba en vecka innan jul. Nu ska jag alltså plocka ihop, titta på Bones, Tobbe ska få ta kvällsprommis. Förhoppningsvis får jag antibiotika imorgon redan så jag kan orka gå mer igen. Natti natt!