Är jag. Idag på jobbet gick vi upp till gymnastiksalen för att titta på en föreställning av 3:or, Julgröten. Den baserar sig på en bok av Sven Nordqvist. Helt plötsligt så tittar och lyssnar jag på barnen, samt ser mig om på “mina” sexåringar.Jag insåg att jag har världens bästa jobbsmiley. Har lämnat skolan periodvis, det har aldrig berott på barnen, eller föräldrarna. Men nu så kände jag igen att jag blev så himla glad. Hela veckan nu har det varit så GOTT att vara tillbaka igen, även att jag såklart saknar Marina som nu blivit sjuk. Vi har haft språklekar, och matematik och pysslat samtidigt som de har lyssnat på julmusik. jag har suttit med några barn och kollegan daniel har cirkulerat i rummen och går och mumlar, vad lugnt det är.
Och när man får massa mysiga kramar och folk kommer springande över gården och ropar, Eva vänta, jag vill ha en julkram till först! Kan man annat än stå kvar? Klart jag väntar! Sen när jag kommer till dagis så är det
Bäzta som blir glad att få gå hem, även att hon trivs hos dem också. På kvällen familjemys i soffan, Tobbe jag o Bäzta i mittensmiley.

Livet är toppen! Det enda jag kan klaga lite på nu är en av Tobbes kollegor som skulle haft jour åt Tobbe nu eftersom Tobbe tog hans nyår sist. Det har han alltså “glömt”, annars hade vi åkt till Oskarshamn för att fira jul men men….Klart det blir mysigt hemma också, men jag hade velat träffa mina föräldrar, syskon,Gudmor, kusiner mm. Vi ses ju inte så ofta eftersom det är några mil emellan.

Förra torsdagen när vi simmade avslutade vi med att hon fick ha en tennisboll som hon älskar. Och eftersom ingen skulle simma efter oss så avslutade vi med att kasta i bollen och hon gick faktiskt ner på rampen för första gången. I måndags var hon jättesur på Tobbe när han duschade henne först. Hon skulle upp på rampen direkt och höll på att kliva i utan väst. För armbågarnas skull ska hon ha väst- annars hade det funkat utan. Men hon klev alltså i från rampen själv. Det hade hon glömt nu igår, men simmar bra gör hon. Tobbe filmade, ska se om jag kan lägga in en snutt under helgen.
Nä nu ska jag sätta mig o skriva ner allt som ska handlas, för att hänga på låset på Maxi imorgon bitti. Sen blir det Die Hard och sist en nattpromenad. Eller om jag tar den före Die Hard. Ikväll ettan o imorgon 2. Det är de som är bra, trean o fyran gillar jag inte. Lika med Ensam hemma. Barnsligt förtjust i 2 men inte senare.