Det har varit många gånger då jag förundrats över hennes ordförståelse. Iveckan när vi var hemma var det någon på radion som önskade ” Vår julskinka har rymt” Hoppsan så det kan gå, nu vaktar hon alltid ugnen när jag ställt in något

Idag var det pepparkakor som skulle vaktas, hotet verkar komma från hallen. Tobbe försöker locka bort henne.

I går kväll sa jag att han INTE skulle få någon födelsedagssång, och det fick han inte. Pratar sparsamt nu, så sjunga är inte att tänka på men Stort GRATTIS till världens bästa Tobbe som fyller år idag!

Jag har mått lite bättre idag, hostar inte lika mycket. Pratade faktiskt med Marina i telefonen igen och det var så ROLIGT! Längtar efter henne och alla härliga barn. PÅ måndag ska jag jobba igen.

Ikväll har jag tittat på en underbar film som jag missat innan. Livet från den ljusa sidan. Jag älskar Jack Nicholson, han är så oerhört duktig skådespelare! Det är kvalité.

Nu är det godnatt, dags att knyta sig, imorgon får vi gäster, Tobbes bror med familj samt Janne och eventuellt Birgit. Sov gott!