Ja, just idag är jag glad för min stämbandsinflammation. Enda gången, faktiskt. Stackars Tobbe, till att börja med var det att slunga snö, jag hade kommit upp o gått med Bäzta i trädgården. Imorse var det inte ens att tänka på att ta en promenad utanför tomten, när man nu har en tomt menar jag…Bäzta verkade tycka det var ok också. Sen brygga kaffe. När det var klart o jag fyllt på i termos till Tobbe så plogade de gatan….alla som vet hur det brukar vara…ja precis. STOR plogvall så det var bara till att börja om. Det går att ställa om så de inte gör plogvallar men det är väl med en del snöröjare som med Blåmesarnasmiley. Nå, han kom iväg, Bäzta snusade i biabädden nöjd efter frukost o jag fixade lite. Sen kom Tobbe hem rätt snart på dagen. Han hade haft jobb o sen fått för sig att äta lunch innan han åkte på nästa. Då vart han insnöad under lunchen o höll på att inte komma loss. Det tog honom tre försök att komma in på vår uppfart. Ut med slungan igen. När han varit hemma ca 15 min tror jag, bröt de på radion o meddelade att 222 var avstängd på grund av att den inte var farbar. Ingen olycka alltså men det gick inte att köra på den.

Bäzta har fått klara sig på trädgårdsrundor till ca 16 tror jag det var, då hade det avtagit något och vi behövde mjölk o bröd så vi tog hund o gick till lilla Ica i Björknäs. En trevlig liten dagligvaruaffärsmiley. Sen hem o fixa, maila lite och laga middag. Sen vet jag inte om jag fick feber igen för jag fick så ont i huvudet och halsen svider fast jag har haft ont och faktiskt varit till 98% tyst hela dagarna. När jag var hos läkaren var jag ju tvungen att prata. Eller på apoteket. Kanske 3 ord till Tobbe om det är nödvändigt då¨han tolkar mina stackars försök till teckenkomm som f-n tolkar bibeln. Men oftast funkar det o sen har vi ju papper o penna. Bäzta är duktig, hon lär sig tecken mycket snabbare. När hon inte vill förstå vänder hon bort huvudet så ser hon intesmiley. Vem har sagt dumma hundar….

Vi var hos sjukgymnast med Bäzta också, hos Anna Holmgren. Tobbe är med och fick sköta snacket o var det absolut nödvändigt så protesterade jag men annars så… Anna tyckte hon såg bra ut, men det märks att hon reagerade på ryggen, och hon(Anna) tyckte det var en miss att vi inte informerats om vikten att ta mer hand om även rygg. Jo, massera har vi gjort men inte just de ställen på ryggen. Nu har vi fått veta var vi ska köra med Novafonen o Bäzta var lite lagom nöjd med detta. 20 min per dag och även då på armbågarna runt bogen. Det knastrar om henne, men som Anna sa, det knastrar om människor också, en del redan runt tonåren. Nu har vi återbesökstid om ett par månader. Har det släppt med ryggen är det bra, men annars ska vi köra laser. Fortsatt simning såklart. När vi gick ut tittade hon på Bäzta och konstaterade att ; Du har ju mycket energi i alla fall….

Nu är min energi slut. Dags att krama kudden. Skönt att slippa upp o skotta imor…AJ! Skoja bara. Imorgon lägger jag nog ut min favorithistoria. Undrar vem som skrivit den egentligen. Den är min absoluta favorit. Natti natt