tyckte Tobbe nog att det varit idag. Jag har varit hemma för jag har tappat rösten. Försvann inatt, jag hade rätt ont i halsen igår men annars pigg. Imorse skulle jag säga nåt till Bäzta men det kom liksom inga ord. Det enda jag kunde uppbringa var små väsljud. Ställde om klockan till sjusnåret så att jag kunde sms:a Marina och maila chefen och koordinatorn. Skulle haft möte idag, vilket vi ju fick ställa in tyvärr. Efter att ha skickat ett förslag på vad de kan göra på klasstid så gick jag och la mig igen. Har hunnit med en del här hemma i jobbväg men blev febrig efter eftermiddagspromenaden så det blir till att vara hemma resten av veckan också, minst en feberfri dag innan jobb.
I helgen var vi ute på fältet och spårade. Det gick inte jättebra, hon hade inte någon toppendag direkt. Första spåret vid start pep hon till se såg jag inte nån atydan till irritation utöver att hon inte gjorde det hon skulle..Första och adra benet gick ok se glömmer vi resten tycker jag. Sen gick jag med på Stefans spår och glömde min mobil i bilen. Även här vart det inte så lyckat, även om han inte åt skit. Han avslutade bra i alla fall. Jag hade tänkt ringa och be Tobbe ta spåret med B så hon inte fick så lång liggetid men tänkte att han kan tänka själv. Tyvärr gjorde han inte det då så när jag tog det vart det sämre. Mycket rådjursbajs åt hon och ilsken vart jag. Se tittade jag på klockan och insåg att det var 4 timmars liggetid. Jo, det kan hon nog klara om jag drar ut på tid men hon har inte fått så lång någon gång. Stella vart skendräktig så hon hade inte heller tid att spåra. Suck! Här är Tobbe o Stella innan spåret. Maud tycker på att Stella kan se lite gladare ut
Jag tog kort på Maud också som sa; “men Eva”

Inte bara hunden som inte vill bli plåtad tror jagsmiley! Nåväl, stefans hund spårade på bra efter första strulet och det hade gått bra för Kim’s o Sussis också. Stella fick ett motivationsspår som gått bra och Bäzta fick ett nytt, också motivationsspår fast på söndagen. Det gick jättebra o hon var så stolt så!

Försökte lägga in foton från julskyltningen men jag måste tydligen aktivera X client vad det nu är så det får vänta.

Bäzta har börjat med Asta idéer. Lite prinsessa har hon alltid varit men dessa dagar har hon vägrat gå ut när det blaskar. Annelie berättade igår när jag hämtade efter luch redan, att Bäzta “frågat” henne om hon menade allvar, de var ju nyss ute. Sen hade hon lagt sig tillrätta på sidan i bädden. Du ska HEM! Egentligen skulle jag åkt hem och gjort min planeringstid, sen åkt till tandläkaren och handlat på väg hem igen. Nu vart tandis sjuk så jag handlade på väg hem istället för att slippa åka iväg extra resa. Presentkort till Jacob, systersonen som fyller år idag, GRATTIS! Hittade lite till mig själv ocksåsmiley. Efter handllingen sen planerade jag och surfade på nätet och hittade massor! Jag hann också planera annat än schemabilder, skönt.

Idag har vi fått sjötomt. Tittade ut från vardagsrummet och såg att vi plötsligt fått sjönära tomt, när jag gick ut och skulle mata fåglarna såg jag att vi även hade fått sjötomt.
Blir alltså inte några fler eller andra bilder idag. Natti natt!