Om ni är inne o läser nu rekommenderar jag att ni läser imorgon istället, för jag skriver i pauserna på Harry Potter. Idag har vi haft en toppendag. Till att börja med var jag o Bäzta lediga igår. Sov ut, jag var rätt slut så Tobbe rastade henne på morgonen innan han åkte till jobbet sen sov vi till 9. Skön morgonpromenad i Krokhöjden, hon fick gå lös lite o träna att gå utan att fara omkring. Det gick över förväntan! Sen fixa lite o handlade några tröjor på Naturkompaniet. Kvällen avslutades med Bondfilmen på Heron City med Jojo. Den filmen var klart bättre än Casino Royal. Daniel Craigh kan man ju titta på utan att få ont i ögonensmiley. Idag så har vi varit i Södertälje och började att träna lydnad på brukshundklubben. Mitt lilla hjärta vad hon är underbar. Så otroligt arbetsvillig att alla ord hon lärt sig körde hon samtidigt. Hon studsade in till sidan slängde sig i marken hoppade till sidan, galopperade till targeten i framförgåendet….inte mycket rätt men efter en stund dämpade hon sig så pass att vi fick till lite grand

Vi körde lite med extern belöning först, jag ville se om hon kom ihåg japp, respektive ta. Jo, det gjorde hon. Men som sagt. Lek nu var så kul så jag var lite orolig för hennes armbågar för jag lovar, hon var studsboll med alla fyrasmiley. Vi körde apportering också men sen såg det ut som att folk stod och väntade och ville ha planen. Men jag hade frågat först, och det var ingen kurs, de hade nog bara tagit ut sina egna en stund. De hade någon Mentalutbildning hörde jag.

Lite svårt med foton, började skymma lite och det är mobilbilder. Efter träningen åkte vi till Tobbes brors familj o fikade.

Morbid platsliggning? Ja, vi skulle upp till graven och jag ville inte lämna Bäzta i bilen så jag tog med henne. Alla som känner henne vet hur mycket hon taggar igång när det är mörkt, skuggor mm. Jag testar, sa jag till Tobbe, börjar hon bli spökig går jag tillbaka. HOn uppförde sig exemplariskt. Gick fint bredvid. Tyst. När jag tog henne till sidan och la henne insåg jag att jag aldrig tränat platsliggning på en kyrkogård.

Nu är hon trött, och verkar förvånansvärt nöjd. Och jag med. Imorgon ska vi börja jogga. Ringde strömsholm o fick klartecken att ha med henne i joggingspåret. Blir hon sämre så får jag backa bandet. Men hon joggar ju i koppel så det blir bra grund. Nu är jag klar för ikväll. Natti natt!