OJ, Vad trött hon blev! Dagen efter skulle hon inte in på dagis utan tänkte lägga sig i bilen igen. På torsdagen var hon piggare o sen fredagen samma sak. Det Charlotte på simmet lärt oss är att låta leksaken dyka. Då börjar hon leta efter den och det blir andra muskler som tränas samt att hjärnan får jobb också. OM den ficksmiley! Men hon tycker det är kul, för hon kommer och trycker utmed kanten att man ska ta den. Samtidigt har vi också gått ner på två intervaller för det är lättare för oss att öka på i intervallerna än om vi kör trepass. Sist nu så körde vi två svängar med att kasta leksaker över hela bassängen och oj vilka fina simtag hon tar! Snabbt och jättefina långa tag, men jag förstår att hon blir trött. GIVETVIS stretchar vi henne och sen får hon sitt Back on track täcke på sig. GIVETVIS är hon inte ändå still o tyst i bilen men dagen därpå så…Anneli konstaterade att hon, när hon skulle på promenad, la sig i bädden bakåt och liksom nä, jag ligger så skönt. Annars har hon stått redo o viftat på svansen att “nu är det min tur”. Det vi kommer göra nu är att ändra dagar. Nästa vecka går vi ju in på simklubben vilket innebär att vi kör själva utan personal. Då kan man ta andra kvällar också, och vi bokade måndag och torsdag så det blir bättre fördelat. Ska försöka få fortsätta likadant för då blir det ju en dag till mellan. Dessutom har de en del helger med.

Idag har vi gått ut i Velam och ökat promenaderna till 40 minuter, det innebar att vi kom runt hela 2 km varvet! Äntligen får gå vi gå lite längre!

Annars händer det inte så mycket, hinner inte och är helt slut när jag kommer hem. Det är jätteroligt att ha förskoleklass, men det är mycket nytt så det är ju skönt på så sätt att Bäzta får sitt på dagis o simning sen kan vi mysa när vi kommer hem. Igår kväll var vi ute med jobbet på Wirströms, trevligt o gott med Guiness igen, men sen när vi skulle vidare till Engelen så tog de entre 100 spänn o garderob. Inte så farligt egentligen men jag kände inte för det. Och ett ställe som serverar fin Whiskey ur mjölkglas tänker jag inte lägga pengar på!

MEN jag skulle vilja ha tag i Potters trollsstav o magiska förmåga så jag kunde slippa se all röra. VARFÖR är jag en simpel mugglare för?
Avslutar med lite bilder, sen röja mer efter middagen. Jag var bara tvungen att uppdatera för minst en gång i veckan har jag hört, eller var det en gång om året Jojosmiley?

Jag lovar, galonkläder behövs! Hade det när Asta simmade och Cilla som hade tiden före mig med Meja skrattade men förstod snart varför….! Och det behövs inte mindre med Bäzta! Hon simmar bra nu o stänker inte så mycket men skakar sig direkt på rampen så välj mellan baddräkt eller galonisar!


Godnatt allesammans!