Jag messade med Ullis idag och hon konstaterade att det är skönt när man spårat klart och ska städa o hundarna är nöjda. När jag fick det sms:et hade jag en förklädd schäfer i bilen. Jag trodde jag köpte en rottis men periodvis är hon som värsta schäfern i bilen. Har inget emot schäfrar som de flesta vet. Men i bil…Jäklar vad Bäzta krafsade, pep, och det var inte lågmält heller! Jo, inte är hon nöjd efter bara 300 meters ängsspår men hon får ju inte göra så mycket mer än.
Husse gör sig redo, jag hade inga handskar i bilen…

Idag gjorde hon riktigt snygga vinklar. Det tyckte hon själv också uppenbarligen och belönade sig själv med lite rådjursbajs emellanåt. Det gäller att veta ungefär var man lagt apporterna för det är ju inte bara bajs såklart…

Metall är inga problem. Och för er som tycker jag är väl dryg, kan jag meddela att det inte är en guldklocka, äger ingen sånsmiley. Efter detta var hon alltså inte alls nöjd med att få återgå till bilen efter rastning. Skrek o gapade o krafsade i buren riktig galenpanna!! Sen när vi kom hem, då var hon nöjd. Denna sovställning har hon aldrig intagit, vid kaminen alltså…

Tycker huvudkudden ser rätt hård ut…Nå, då var hon nöjd i alla fall. Och jag var nöjd för jag hann gå ut i trädgården och fixa med mina tomat o physalisplantor. Och ännu mer nöjd är jag. För innan vi spårade så var vi och tog några orienteringskontroller. Den sista kontrollen var på andra sidan vägen och Tobbe sa som en liten vink ” jag springer upp till den sista så kan du gå till bilen” Underförstått. Gå till bilen så går det fortare om jag får hitta själv. Han tycker jag drar benen efter mig. Hm, kanske ska ta med honom och be att han säger det till sökgänget…Nå, jag gick givetvis inte till bilen utan kollade lite utmed, där det är rätt mycket bra terräng för…

Var jag än skulle gå så var det fullt av dessa härligheter. Nu ska jag gå kvällsprommis med Bäzta. Ska försöka komma upp i tid imorgon, så jag kan komma isäng på kvällen eftersom jag ska upp tidigt sen igen. Tisd o torsd simning som vanligt. Godnatt!