Hej o hå. Jag åkte på något skräp kollegor och Tobbe varit snälla nog att dela med sig av, men är frisk igen sen i onsdags. Givetvis var vi och simmade i alla fall på tisdagkvällen och har fått lite nya idéer. Lotta insåg precis som vi att detta med rampen är jättestressande för henne, och likaså linorna. Tobbe lyfte i henne över kanten direkt efter duschningen och det gick jättebra, särskilt nu när hon inte ens varit uppe på rampen när vi kom. Sen simmar hon utan linor med bara en leksak i munnen. Tobbe står vid rampen för att puffa bort henne om hon försöker gå upp, för det är inte jobbigt.

På dagis har hon fått börja gå med sällskap. En snäll gammal goldentik med maxfart på 3 km/timmasmiley. Precis som jag trodde sa Annelie att Bäzta varit lite “tittig” men gett upp ganska snabbt. På eftermiddagspromenaden hade hon också fått gå med en spaniel och då hade hon inte ens tittat på hunden. Jag frågade om hon var helt säker på att hon tagit Bäzta….smileysmiley. Det är så skönt när jag kommer och hämtar, hon ligger helt lugnt o tyst. Först ska jag klia lite på magen o sen sträcka sig lite så kan vi gå. Idag hade hon ganska nyss kommit in från promenaden och var helt nykissad, direkt in i bilen sen hem. Skönt.

Ska försöka handla lite nya kläder snart. Garderoben är inte tom men det är inte kul….finns liksom inget att kombinera med! Men det får jag fixa. Nu tar jag helg. Borde ha städat o fixat för länge sen o har alltid ursäkt för att inte göra det. Nu är en av dessa ursäkter förbrukad. Finns ingen återvändo, tack o hej leverpastej!