Det gick allt att fotografera lilla fröken Nora också, fast det är tur att det är digitalfoto nuförtiden, annars hade många framkallade fått kastats…smiley !

Det bästa man har sätter man på bordet- eller går de dit själva! Lukaz o Nora exempelvis…

-Jojo stryp henne inte!
– Jag gör inte det, jag försöker bara trycka in huvet i kameran!
Och där avslutar vi stilstudien av Norasmiley. Och för er som inte vet var nammnet Nora kommer ifrån så var det Astas mamma, och Lexus syster!

Igår var Bäzta och simmade i Haninge. Jojo om du vill ha stilstudie på hur man får i en hund på rampen till bassängen, så kan du få följa med nästa gångsmiley. När vi väl fått i henne gick det jättebra, och de sista passen hade hon kopplat ordentligt. Hon simmade på och nyttjade hela bassängen och fina simtag.
Idag var jag inte bra när jag vaknade. Har haft skräp på gång i kroppen men piggnat på på dagen. Det gjorde jag inte idag utan tvärtom. Arne och jag fick tid att skriva veckobrevet så förberedde jag lite med nästa veckas screeningtester innan jag plockade ihop och åkte hem ett par minuter i tolv. Hämtade en promenerad Bäzta och åkte hem o la oss på min tillfälliga säng o sov ett par timmar. Feber o förkylning inget kul. Nu ska jag plocka ihop lite här så vi kanske kan se ett köksbord igen. Over and out!