Östersjöbad? Ja, det är inte omöjligt att jag tog det idag. Känner i nacken att det kanske inte var så smart, men det var….uppfriskande!
Börjar med ett foto från när jag kom hem och la mig för att vila efter att ha varit på Djurönäset. Vi var några som inte var ute sent utan la oss vid 23 men ändå trött

Och Bäzta var nöjd med att ha mig hemma igen!I morse sov vi länge, var ute med Bäzta o sen åkte jag till Södra en sväng. På väg hem kände jag att jag ville ha lunch så jag ringde och frågade Tobbe om han också var sugen på samma lunch som jag, och det var han! Så vi åkte till Boobadet för att se om strömmingsburgarna gick att handlas fortfarande och jo, det var öppet. Jag hade varit smart(?) nog att ta med baddräkt, badtermometer och handduk. Bestämt mig för att om det är 15 eller varmare skulle jag ta en simtur. Det var exakt 15 varpå jag gick och bytte om. Synd att inte Tobbe tog kort för det måste sett väldigt roligt ut. På bryggan stod nämligen 2 som fiskade och damen tittade på mig mycket undrande när jag frågade om de kunde flytta sitt spö till andra hörnet så jag kunde gå i från badstegen. Hon visade med händerna alla lager tröjor och jackor hon hade på sig o frågade med brytning om jag verkligen tänkte gå i. Ja, sa jag och såg lika glad ut i min baddräkt när jag tog av sandalerna. Men jag simmade nog bara 20 meter innan jag vände. Om det var 15 vid kanten kan jag konstatera att det var kanske 12-13 längre ut så mina händer och fötter började kännas konstiga. När vi kom hem sen smorde jag in mig med pangsalva på händer o fötter, satt på kaffe och tog på mig BoT nackskyddet och ullstrumpornasmiley. Nu känner jag av min nacke lite grann men är man envis så är man. Jag älskar att bada och hatar att min nacke ska bestämma när och varsmiley. Efter en stund blev jag varm, jag höll på att fixa tomaterna och klippte gräset i växthuset och grejade lite. Det är nog därför jag har lite ont. Inget med badet att göra.
Efter att ha ordnat med det gick jag bort till grusplanen vid förskolan bakom oss och la ett grusspår. Det var LÄNGE sen kom jag på. Nu gick det riktigt bra. Dock var det så att jag kom på att jag ju inte kunde lägga vanliga apporter, de skulle hon ju se. Alltså tog jag upp små pinnar. Jättebra. När vi gick ut följde Tobbe med och tog kort. Hade det varit tävling hade vi dock inte blivit godkända då Bäzta smulade sönder och svalde bevismaterialet innan jag hann bytasmiley. Slutet kunde hon dock inte käka upp!

Imorgon har jag inte sovmorgon, då ska jag ut i skogen och hjälpa till! Godnatt allesammans!