Bäzta har börjat skolas in på dagis! Hon började i måndags och hittills har det gått bra, hoppas det fortsätter så. Hon ligger så lugnt och fint sa de när jag hämtar henne. Lite mer vilt när man är ute, men vi vet ju varför. Idag hade hon gått bättre i alla fall. Lite fart som vanligt på väg ut, men på väg in hade hon nästan gått fot bredvid! Vad gör man inte för en liten godisbit. Men jag har sagt att det är helt ok att muta lite nu. Sen är det så fantastiskt skönt. Morgnarna har vi åkt innan köer, sen stannar vi vid hellas och rastar. Hon bajsar rätt snabbt o sen är det in i bilen igen för vidare transport till dagis. Bäzta ligger i konvalescenthuset, i box med kompostgaller så hon inte kan hoppa upp på boxväggen när hon går förbi. Hon har sina lammöron, riskakor och “smågodis” eftersom hon inte tål all mat. Hon är jättego tycker de där ocksåsmiley!

I måndags ringde jag o pratade med kennelmamma Ullis. Frågade om hon hörde något när jag åkte bil. Nä, sa hon, visste inte ens att du var ut o körde. Bäzta var på väg hem från dagis. Hon skolades ju in första dagen så då var det kort dag på dagis, sen med div hjälper (kylmadrass, solskydd o öppen baklucka) fick hon ligga 2.5 timma i bilen. Sen åkte vi direkt till Velamsund, och det brukar låta rejält i bilen då hon försöker ta sig ur buren för att vi kör för saktasmiley! I måndags var hon knäpptyst. Idag var hon knäpp tyst. Igår på väg till Treadmill var hon allt annat än knäpptystsmiley…Nu ska jag packa till morgondagen, vi ska till djurönäset med jobbet imorgonkväll på planeringsdag torsd em o fredag.
Ska lägga in länk till dagis senare. Sov gott igelkott!