Yes! Igår var första tillfället i Treadmill efter andra operationen. Det såg fint ut, hon lyfter benen ordentligt och knatar på. Sen fick hon en pipkalkon medan vattnet tömdes ut. O sen var alla blöta…Åsa skrattade åt henne och kom på att idén kanske var halvbra, men lite kul måste hon ju få ha, och det är ju en begränsad yta så hon kan ju inte racea runt. Men OJ vad Bäztis lät, här var rottisgurgel mot kalkonen som heter duga. Sen bytte vi pip mot godis o duschade av henne.

Bäzta ska bli dagishund också, snart skolas hon in. Ska få eget “rum”, det har alla där, sen får de som kan vara tillsammans i rastgård. Bäzta får en egen ett tag. Ser de efter ett par veckor att hon kan vara lugn tillsammans med någon av de andra stillsamma hundarna så får de vara tillsammans på promenaderna. Hundar är i mångt o mycket som barn, annorlunda med andra barn och vuxna än när de är med mamma pappa. När Bäzta börjat få göra saker o gå längre promenader är det nog också lättare än vad det är nu med lilla galenpannan. Men hon är jätteduktig med tanke på all sin energi. Och medicinen inga problem. Vill du har godis frågar jag o då går rimadylen ner.