Jag har kommit igång med löpträningen igen! Skönt! I torsdags sprang Tobbe o jag 2,5 km i Velamsund, sen på väg hem stannade vi så jag fick simma ett par sträckor också. I kväll orkade han inte o har dessutom jour. Jag tyckte det var SKITTRIST att inte ha med varken Bäzta eller Tobbe. Hm, Anette bor ju i närheten. Henne pratade jag med i annat ärende. Fresbee vill säkert ut o springa. Ja, det vill hon säkert men det är lördag kväll o vi umgås ju egentligen inte men för länge sen pratade vi om att kanske ta nån promenad ihop när hon nu bodde nära. Hon svarade dock direkt att hon var slut efter att ha haft lång dag på klubben och samma skulle bli i morgon. Nyss krupit ner i soffan till en film. Oki. Men Flower då? Ann o Lasse var o åt kräftor så inte hade hon nån lust heller. Jag vet att jag får låna Lava o springa med har Cilla sagt, men ska jag hämta henne i Tyresö först blir det natt innan jag kommer ut. O Leya ska inte springa heller. Nå, väl i Velam är det rätt skönt. Ärlligt talat saknar jag inte mänskligt sällskap i motionsspåret men är ju så van att ha hund med mig att jag känner mig halv utan. Det gick rätt bra i alla fall o efter 2,5 km intervallträning stannade jag åter för en simtur. Nu stod inte Tobbe vid bilen o stampade så jag simmade åtminstone i 20 minuter. Jätteskönt. Några grabbar i 10-års åldern var också i och badade. Det är minst 20 grader varmt i Östersjön, ljuvligt! Sen rocka lite fett med rockringen innan dusch!

Idag har vi tagit stygnen på Bäzta och det ser jättefint ut.

Visst har hon skön stil?

Lava har ju varit så snäll o lånat ut sina aktivitetsspel till Bäzta. Vissa av dem var ju inte bara hunden som fick hjärngympa av. Det var ju inte några regler med…smiley

Det har dock gått bra. Hon älskar att spela och oftast funkar det men ibland blir hon lite ivrig o ska bita bort grejen. När hon lyckats få upp ett “ben” blir hon jättestolt o att det är godis under tycks liksom inte vara det viktigaste.

Snart är det dags för lilla fröken att börja med rehab igen, skönt! Nu när vi börjat gå utanför gården två ggr om dagen ungefär, är jag nästan lika trött efter de 10-15 minuterna som jag är efter en arbetsdagsmiley. Inte för att hon är dum på något sätt för det är hon absolut inte, men uttråkad så igår kväll kom det några killar från förskolans gård med en fotboll de kickade framför sig. Jesus! Sen ska man få henne att gå S A K T A! HUR enkelt är det på en skala från ett till tio? Hon stod på två ben o tittade efter dem. Folk får säga köttbullelydnad hur mycket de vill. I det läget vi är i nu är jag evigt tacksam för våra små JWB kulor av lamm…Nu är det viktigaste att hon blir hel i sina armbågar. Med eller utan godis. Nu ska jag gå o lägga mig, ny dag i morgon. Natti natt!