Varför kan inte folk här köra bil??? Jag stod i kö i 1 timma och 15 minuter utanför Liedl orminge. Tydligen var det 5 bilar som smällt på påfarten. Varför??
1) Du behöver inte titta efter en lucka för det är stopplikt innan bron. Så slipper du glömma att du inte är först…
2) Det finns en anledning till att det är lite luft mellan min bil o bilen framför. Anledningen är INTE att jag väntar på att just DU ska tränga dig in där!
3) De flesta av oss saknar telepatisk förmåga- använd blinkers i lagom tid. Den ska inte vara kopplad i ratten.
4) Hastighetsskyltarna är inget pottsystem. Att du bildar kö genom att köra i 50 på 70 väg ger dig inte 20 km/ timma extra att köra 50 på 30 väg…..
5) Du är inte viktigare på ditt jobb än jag är på mitt. Träng dig inte mellan i sick sack. Det är såna som DU som skapar olyckor!!!

Trots allt så funkar det faktiskt oftast men nu när jag är ute i morgontrafiken o det är torrt sommarväglag så väntar jag mig inte detta. Att det händer i halkan är mer förståeligt.

SLUTGNÄLLT!!

Jag trodde denna viloperiod skulle vara jobbigare faktiskt. Måste skryta över Bäzta-bus. Vi är ju rätt petiga av oss o känner henne, så när vi inte har uppsikt har hon givetvis stora tratten. Men när vi är hemma kan hon nu ligga i köket utan tratt. Kragen den mjuka har hon mest för säkerhets skull. Stygnen ska tas imorgon eller lördag,och borde klia lite, men hon har inte visat några som helst tendenser till att vilja bita där. Däremot slickar hon ut pälsen igen där de rakat för kanylen…Men när vi säger ” nu räcker det” så slutar hon. Duktig Bäzta! Det här med att gå sakta är ju då betydligt svårare. Och alla som känner oss vet ju att det är lika svårt för mig….Vi har rätt snabba fötter och det är jättejobbigt att strosasmiley. Vi har fått öka promenaderna from denna vecka och går en 15 minuters promenad på kvällen. Hon ska fortsätta gå lite på mjukt underlag o lätt kuperat. Hon sträcker sig själv både fram o bak. Den 28 är det dags för treadmill igen. Åsa har semester tills dess, annars hade vi fått börja redan nu på tisdag.

Jag har börjat nytt jobb. Är helt slut på kvällarna. Det är kanonbra o folk är väldigt samarbetsvilliga. Vår paviljong är ju inte klar än, med dessa snart 2 veckor jag jobbat har vi ägnat åt att hitta bra hemvist för barnen. Inget snabbt som vi måste ändra om en vecka utan nåt som ska funka i ett halvår i värsta fall. Men vi har bra kollegor, och barnen är fantastiska. Sen…Vilket Käksmiley! Det är flera rätter att välja på o man får ta av alla. Så vill jag ha veg så får jag ta bara det OCH smaka soppan OCH fisken OCH köttet…Herregud, har jag dött o hamnat i himmelnsmiley. Ja, alla vet ju hur mycket jag älskar mat…o nybakt mjukt bröd varje dagsmiley. Allvarligt, det vore bra nog med två rätter varje dag. Men en av förutsättningarna för att barn ska lära sig något är att de äter ordentligt. Och gör de inte det här, ja då får d e”skylla sig själva”, nä men då är det någon ätstörning för bättre mat och lika stor valfrihet har då aldrig jag fått på någon skola!MEN nu rör jag mig ju inte så mycket…. o äter lite för mycket…så nu ska jag byta om o ge mig ut o jogga, Bäzta ska få en liten rehabpromenad o jag joggarsmileysmiley

Tjingeling!