Det finns ingen tråkigt på kategori. Nu vill jag inte vila mer. Jag är ju jättepigg ju! Idag visade jag matte att jag minsann kan sträcka på mig själv ordentligt, både fram o bakben. Hon sa att jag var duktig. YES tänkte jag-skogen! Nähä. Utehagen. Men det är bäst att lyda. Sist jag var duktig fick jag ju börja göra lite sen. Snart får jag nog gå sa matte. Han har tydligen sagt 5-10 minuter men matte hävdar att jag är galenpanna så vi väntar visst med Velam o Nyckelviken ett par dagar till. Kvarteret tar en kvart så det får jag ta om en vecka eller två. Jobbar gör de på dagarna så då vilar jag ju, kan väl räcka tycker jag. Idag fick jag faktiskt träna lite fot ett par steg. ÄNTLIGEN. Det är kul! Min sjukgymnast har tydligen semester så jag måste vila en vecka extra. Men sen blir det underregnet o simning. Det är härligt. Men det är jobbigt att vänta. Jag har det rätt bra annars tror jag. Får ju vara med oftast om jag inte försöker få igång dem i lek. Sen har vi den sköna maskinen Novafon som matte kör omkring på mig med. O täcket är jätteskönt. Det går nog ingen större nöd på mig. Matte säger att det finns hundar som inte får göra något fast de är friska! Stackars dem. Bara ligga i soffan o äta praliner. Sen fanns det visst de det var ÄNNU mer synd om som inte ens fick ligga i soffa, inga praliner, knappt mat o vatten o inte pysslas om nånting. Matte har sagt att om jag klagar för mycket ska hon vända på tv;n så jag kan se den från min sovhage. Då ska hon sätta på Animal planet o djurpolisen sa hon. DE hundarna är det SYND om….Bara så jag vet. Ok Jag klagar inte. Nu ska jag visst få en liten massagestund innan vi sk gå ut runt huset. Jag protesterar det jag kan. Jag vägrar skita in i det längsta. Har jag tur kanske jag får gå ut genom grindarna ändå sen. Imorse gick det inte. Jag var tvungen.

Nå, godnatt med er allesammans. Ni som är friska ska ge fan i att ligga o lata er. Jobba på. Rätt var det är kanske ni får vara utan mat o sen får ni en grogg i en nål. När ni vaknar måste ni vila flera veckor. Då ångrar ni er nog. Så det så. Matte hälsar att det är djurpolisen nu. Jag har gnällt för mycket. Hon gnäller också varje gång hon ställer sig på vågen. Inte kul att springa utan mig säger hon. Skyll dig själv. NÄ, ha det bra slökorvar, godnattsmiley!