…till Strömsholm uppenbart. Hon vart väl sur för att vi dumpade henne två ggr konstaterade Cilla när jag pratade med henne idag.

I lördags fick lilla fröken simma i Insjön, tokfia tar ett skutt med alla 4 rakt upp o kastar sig på sidan, far upp för att sen skaka sig o flina åt mig! Hjärtat satt i halsgropen- men vi hade ju redan bokat in Strömsholm…nå, det gick bra o ingen hälta. I söndags vart det schamponering.
I måndags började jag på nytt jobb, roligt men lätt förvirrande som vanligt. Men kul med lite nya kollegor och såsmiley. Det är skillnad på olika verksamheter. På förra jobbet hade vi en dator på 5 personal, lyckades tjata oss till en till. Då hade vi 2 på 5. I måndags fick vi höra att de ska beställa nya datorer och fick frågan vad vi ville ha…Då snackar vi om lånedatorer såklart, men personliga så vi behöver inte dela kollegorna emellan. Skönt!! O ingen arbetslagsledare som kollar på klockan att man inte är 30 sekunder sen eller hur många minuter tidig. Ingen är sur för att det står en kaffekopp framme för att vi dricker kaffe med barnen. Det finns en tilltro till pedagogerna. Vi har också vuxit och det arbetslaget jag tllhör har just nu ingen byggnad för den är inte klar. Alla försöker hjälpa till att lösa lokalfrågan så att vi kan ha en fast knytpunkt även att vi kommer att försöka vara ute mycket. Det känns bra helt enkelt!

När klockan började bli hemdags i måndags ringde min kusin, så jag sa att jag ringer när jag slutat om en kvart. De var här uppe, kul! Så väl hemma tog jag ut Bäzta i Velam på hennes 25 minuters runda, sen hem o fixade. Det var jättekul att träffas igen. Sen när de åkt tog jag en runda med Bäzta och därefter descutanbad.

Igår, andra dagen på nya jobbet, var jag ledigsmiley. Klockan 05.15 ringde alarmet på mobilen så det var bara att knata upp, fixa iordning matsäcken jag gjort innan vi la oss o sen rasta Bäzta på gården. Till strömsholm vid strax före 8.00. Anna-Karin tittade på Bäzta och förstod att det inte var helt lätt uppgift med “vila”. Men Bäzta är så kul. Precis som Asta så kan de inte komma in till veterinären fort nog. Asta vet vi, hon blev så kär i Kasström när hon var valp. Men Bäzta har egentligen inte nån favorit så utan bara spännande med nya grejor. Hon hade ruskigt svårt att bli vägd så jag fick klämma i med ett ligg. Hon la sig lydigt men svansen vägrade vara still. Runt 30-30.5 i alla fall. Anna-Karin konstaterade att vi hade lyckats hålla vikten trots vila. Ja, men det blir ju inte så mycket anledning till belöning när hon vilar! Det är värre med mig är jag räddsmiley. Den såg bra ut i alla fall armbågen, hon klämde o tryckte. Som vanligt ber vi om munkorg, hon har inte visat minsta tendens till att morra eller försöka bita, men en hund som har ont…
Vi fick veta att det var inneliggande hundar som skulle till op före henne så det blir först på em! Stackars Bäzta. Ingen mat sen 20 på kvällen o sen ändå inte op förrän eftermiddagen. Hade det varit Asta hade jag sagt stackars djursjukvårdare…smiley. Jo hon var också snäll hund normalt, men hungrig= grinig! Precis som matte!!

Halv 8 på kvällen fick vi så hämta lilla Bäztasmiley. Hon var inte vaken först så vi gick runt kvarteret men sen ringde de och sa att hon väntade på oss. Jo, pytt. När vi hälsat på henne och pratat med sköterskan så tog vi henne o gick…Bäzta trampade med sköterskan tillbaka. Som Cilla sa ” Nu har ni dumpat mig här 2 ggr så jag kan väl likaväl stannasmileyMen hon var som tur var inte så svårflirtad, utan det räckte med ett “häråt”. Hon mådde bättre denna gång. Och när vi kom hem fick hon faktiskt 50 gram mat. Hon ville absolut ha mer, men det fick vänta. Idag har hon varit ute på morgonen o sen med Tobbe vid lunch, han kunde åka hem. Därefter med mig på em. Hon verkar ok, men lite bakissmiley av allt, är det inte paddor så är det metadonsmiley och Pleg. Nu ska jag ta o massera henne sen ska hon få gå ut en stund i trädgården. Hur det såg ut? Jo, Jag pratade med Sjöström och han tror på en god prognos för henne. Inga omfattande skador utan han hade tagit bort löst brosk från ulna och det var någon liten bit som lossnat helt. Men som sagt, nu vila sen rehab.
Förresten. Jag skulle kunna få ut kanske lite av det där de gav henne. Hon var helt tyst i bilen på väg hem. Inte ett pip, och låg ner. Vi njöt. Mer metadon till vovvarna. Natti natt!