Ja, vi tränar för fullt. Här är filmen från förra gången i treadmill. Hon fick då prova att gå i uppförsbacke. Om man latar sig o glömmer att gå så hamnar man lite för långt bak…
Igår var vi och gratulerade Marianne på födelsedagen! Hon har flyttat till Uppsala så det var extra roligt att dessutom få se hennes nya lya. Nu var det varmt så vi satt ute. Hade förvarnat om att jag inte ville lämna Bäzta i bilen såklart. Vi hade med Astas gamla utställningsbur i stål, släpper ju igenom luft bättre även om Canvasburen är lättare att ha med. Fin var lägenheten också.

En rolig sak är att jag kollade på hitta först. Då fick jag en idé om att kolla var Elin bor, som hade Bäztas syrra. De bodde jättenära! Mailade henne att vi var i krokarna så när hon varit ute o spårat med fina Mira (hennes flat) så kom hon förbi. Jättekul att se henne igen. Det tyckte Bäzta också. Märktes att hon kände igen henne. Passade på att lägga ett litet näringsspår med maten i slutet, skulle precis lägga det när Elin kom så hon hann även se när vi tog det. Jag trodde Bäzta skulle vara mer het eftersomm hon inte fått göra något på länge men som Elin konstaterade när vi var klara att det såg ju riktigt lugnt o sansat ut! Ja, det hjälpte nog till att det var just näringsspår också förvisso.

När vi så småningom åkte hemåt körde vi genom Uppsala. Det är en fin stad som jag, om den låg intill Östersjön, absolut skulle kunna tänka mig att bo i. Både Tobbe o jag konstaterade att det ju var väldigt grön stad, o jättevacker park körde vi också förbi. Där var folk ute på ett annat sätt. Kan nån vänlig själ flytta Uppsala till Östersjönsmiley? Lite högvatten á la Mariannelund kanske…Nä, nu får jag nog vara försiktig med mina önskemål…

Vi har beställt en rehabflytväst till Bäzta hoppas den kommer imorgon. Sån de har på simmet. Blir lättare att träna henne själva då. Annars blir det ju bara stress-simning för att hämta sin grej. Nu ska jag ta ut mina linser börjar bli trött i ögonen.
Imorgon är det dags för Treadmill igen. Sen blir det inte mer förrän efter nästa op. Åsa hade semester o hennes vikarie var fullbokad. Då blir det en extra simning den veckan. Sen op alltså den 7/8. Sen vila i 14 dagar innan treadmillen igen. Jag måste ut o springa för om jag vilar lika mycket som hunden blir det inte roligt att ställa mig på vågen…Må gott hörrni.