Giv mig styrkasmileyför snart hamnar jag på Beckis, jag lovar, de öppnar särskilt åt migsmiley. Imorgon kommer jag att ersätta en av promenaderna med spår. Och hon ska spåra i MIN takt. Jag konstaterade att vi har varit lite för rädda för att ta tag i henne nu, vill ju inte riskera att förstöra något i hennes nyopererade ben. Gissa en som utnyttjar detsmiley. Hon försöker ta sig friheter o när jag blir förbannad-för det blir jag- så ser hon ut som att hon fått pisk en kvart. Men lyda-nä varför då? Då menar jag det här allmäna att ligga still när hon slipar klor. Om vi däremot är ute o går och jag säger “fot” så ser hon ut jättelycklig ut o sätter sig snabbt o glatt o tittar förväntansfullt, ÄNTLIGEN får jag träna…lilla hjärtatsmiley. Lilla fröken ska ta och operera andra armbågen den 7/8 sen vila igen. Innan rehab. Messade Cilla ikväll o erbjöd henne att vi kunde byta, att hon fick ta med Bäzta till Kiruna o jag tog Lava. Jag menar, det blir ju rätt lång bilresa, då är det väl skönt att bara “få” ta ut hunden 15 minuter? Cilla nappade inte på förslaget. Förstår inte varför….Nå! Nu ska jag inte gnälla för mycket. Efter Rehab av båda armbågarna så tänker jag boka in mig hos Ullis, ja du kan se över en ledig helg redan nusmiley fram i oktober så ska vi på “arbetsläger”. Det jag började om med ikväll är att hon ska ligga innan vi går ut. När jag tar ut henne ur hennes vilorum har hon suttit kvar innanför kompostgallret men Tobbe kallar ut henne i hallen. Suck. Det började ju nästan funka att inte ens ha galler…Nå. Vi har varit snälla mot hennes armbåge men nu är hon pigg nog för ordning o reda igen! MIN ordning o reda!
Vi var på treadmillen i morse igen och det gick jättebra, hon tar stora fina steg och Åsa kan inte se någon skillnad på hur hon går med höger och vänster. Det har läkt jättebra. Men att hon skulle vara trött efter ett pass…nä, hon har för bra grundkondition för det. Hon fick ändå gå i uppförsbacke idag i bandet. Det tyckte hon var lite jobbigt, såg jag. Men så jobbigt att man behöver sova lite efteråt-näpp! Inte Bäzta inte! Jag har filmat, ska fixa lite så lägger jag in det i samma album som simningen ligger på. Vi var o bytte hennes täcke idag också, nu är det fortfarande så det går ner över armbågar utan att hon riskerar trampa sönder det när hon vänder sig om. Sov gott!