Vi kämpar för fullt med vår rehabilitering. Idag var första gången i hundsimmet. Jag hade tänkt att det fick vänta tills i höst. Ändrade mig igår av två anledningar.
1) solf-n lystesmiley. Att jag svär åt solen är ovanligt och jag vill givetvis ha sol. MEN med det fina vädret väller folk till stränderna även på kvällen. Alltså. Glöm att försöka få lugn i rehabträning med ungar som springer o spelar fotboll samt andra ungar som springer fram o tillbaka kors o tvärs.
2) Kan vara skönt att få en som ser HUR hon rör sig också. Dessutom blir det inte detsamma. I bassängen håller man i linor nu först för att få henne att verkligen simma o inte bara stressa runt.

Hur gick det då? Jo, först var det sprattel. Tobbe fick hjälpa mig att bära för hon var övertygad om att hon skulle drunkna. I med henne. Camilla hade gett henne för stor väst för att hon verkligen skulle vara trygg i flytandet o inte vara rädd. DET var bra. Det tog inte lång stund innan hon upptäckte att hon faktiskt inte sjönk. Videosnutt kommer.. Hon simmar i en minut sen vilar hon vid bassängkanten. Det gjorde hon betydligt bättre än Asta. Den damen vart skitsné för att jag höll i henne. Bäzta låg snällt o vilade huvudet mot mig. Sen simmade hon igen. Tre vilopass så 4 simpass totalt. Sen procedur upp, pust. Duscha o sen in i torkrummet. De har bytt hårtork sen jag var där med Asta. DEN vart Bäzta sné på istället. Sen täcke på o vila. Vi röjer bland träd o buskar hemma nu så efter simmet åkte vi tilll Södertälje för att hämta hem hans pappas långa kviststång, o fikade lite.
När vi kom hem var vi o gick i Velam sen tassbad

O efter tassbadet är det Novafon. Men nu blev hon misstänksam. Novafonen är bara hon o jag. Varför står husse där? Tänker de slipa klorna på mig lik förbannat. Men sen kopplade hon av, så fort han tagit kortet o gått iväg

Vi har lurat på om vi ska åka småland o Öland ändå. Men idag bestämde vi oss definitivt för att INTE åka dit heller. Bensin T o R blir minst 2000. Sen campingkostnad, men det hade vi kunnat lösa förvisso. Men man vill ju göra något om man åker iväg o unna sig lite. Vi struntar i det. Vet ringde i eftermiddags o frågade hur det var med Bäzta. Nu opererade inte han henne, för han hade semester då. Men jag hade bett dem sätta upp mig på hans ringlista. Kontentan av samtalet blev att han ska kolla med remissavdelningen om tid för op av nästa armbåge så lämnar vi återbud till den tid vi fått på södra. För att spara in en sövning. Han är bra, bäst, det har jag sagt förut. Fick också, för första gången, svar på min fråga om glukosaminet. Nu ska jag se om jag kan lägga in filmsnutt. Annars kommer den imorgon.Må gott allesammans