Suck! Vi har fått ta bort Glykoflexen. Hon har lyckats bita upp sin tass igen. Okej. då är det malaseb igen, morgon o kväll. Vi hade tagit ut henne en sväng i velam o sen skulle jag springa, första gången på LÄÄÄÄÄÄNGE! Misstänkte att jag som vanligt skulle var död efter de första 300 meter för att efter det först uppskatta löpningen. Men icke! Det kändes hur bra som helst trots att jag nyss blivit okej i knäna. Sprang hela sträckan på 2.5 km sen ner o simmade. Tobbe simmade också ett par meter, andra gången för iår. Men han gnällde över “kylan” ja, det är ju bara ca 22 grader i insjönsmiley. Sen hem o malasebbada alltså. Tog ett tassbad imorse också efter rastningen. Sen var det då dags för premiär för Bäzta i Treadmill! KUL! Hon vart lite skeptisk först. Stod o försökte gå balansgång på väggkanterna. Hon fann sig dock rätt fort o gick sen bra. Hon var bra musklad tyckte Åsa, något sämre fram än bak dock så det får vi jobba med sen. Hon var även lite stel i sitt opereade ben. Fick stretchtips som jag kan göra nu efter op samt att vi ska köra Novafonen. Planen nu är;
1) Öka sträckan på promenaderna men minska antalen. 10-15 minuterX5. Sen kan vi successivt öka 2 av dessa 5 med 5 min, veckovis. Förutsatt att vi inte ser någon försämring givetvis. Gärna i lätt kuperad terräng men inga backar.
2) Treadmill en gång i veckan och simning 2 ggr/vecka. Nu får det bli utomhussimning sen köper jag ett bassängkort inför hösten. På väg hem köpte vi ett back on track sommartäcke på Sea. Hade inte tänkt det först för vi kommer ju inte träna sök eller nåt, men insåg att hon verkligen behöver det nu, att ta på när vi har varit o simmat, eller gått i treadmillen främst. Men även annars också. Men som alla förstår så åker vi inte iväg på semester. Tog inga bilder på Bäzta i treadmillen för jag har stängt av telefonen. Vi passade på att schamponera henne där o ikväll har vi lagt på mer expot, går rätt mycket i Velam nu och det är gott om de små krypen! Nu har jag beställt en burk Cosequin på nätet. Innan vi prövar ska hon vara fin i tassarna igen, så det tar väl en upptill en vecka kan jag tro, för att vara på säkra sidan.