Nu blir det en hög med bilder här! Cilla och Jojo-ni kan hämta en näsduksmiley!
Först o främst; In memoriam. Det är några år sen nu som Asta o jag tävlade Rasmästerskap

Självklart delar vi på Festisen efteråt. Var lite svårt med sugrör tyckte hon, men det funkade!

Och så pusskalas. Vi tog inte någon placering eller uppflytt, men hade en bra special, dvs spår o budföring! Jojo o Kungen var också med!

Kung Lexus satte minsann ungtupparna på plats!

Ja, det var ett par år sen! Och efter sommar kommer vinter. Detta togs för inte så länge sen, på parkeringen på Hellasgården, Vackra Meja!

Vi var ute på en familjevandring också och här nedan är Meja i bas, betydligt yngre, men kortet är tyvärr lite mörkt. Snygga Meja är i hundhimlen o håller ordning tillsammans med Lexus och Asta o nu har även Astas bror Alwin gjort de sällskap.

Lava fick inte vara med nu, men jag kan lägga in kort på hennes med sin tunga senare…den fick inte plats…hehe, sorrysmiley

Som jag skrivit förut så har jag innan även försökt mig på en annan ras, och in flyttade lilla Chilra!

Asta var inte överdrivet förtjust, fast hon var alltid snäll, men försökte byta bort henne mot varje barn vi möttesmiley, fast ibland hade de riktigt kul

Här var vi ute vid Björkvik, Ingarö

Och i Påskalla

Denna lilla fröken går det riktigt bra för nu när hon flyttat tillbaka till Dalaskogarna, hon har blivit mor två ggr, ska nu bli en tredje gång, vi håller tummar. Och vad jag kunde se är det även mormors-planer nästa år! Kolla på länk till Snjos. Nå, det var mer hund än jag klarade av, hon är alldeles för snabb o Asta fick bli ensam Hertiginna i huset, vilket hon absolut inte hade något emot! Men hon vänder sig nog i graven när hon ser att Bäzta tackar nej till såna här godsaker

Asta älskade jordgubbar, Bäzta spottar ut dem o tittar förödmjukat på mig. Hur KAN jag bjuda henne på sånt….Nå lilla fröken är också stor nu. För något år sen fick hon present av mitt gudbarn Fredrik. Sorry men den “levde” inte så länge efter ni åkt

Vi var ett gäng som drog till Kloten o tränade. En viss liten Bäzta har ju sällan lust att sova första natten borta. Åtskilliga gånger har mina stugkompisar hört bildörr öppnas, smällas igen o låsas. Sen har hela huset sovit lugnt. När Jojo undrade om någon ville köra en platsliggning var det givet

Leya tycktes dock undra om jag inte missuppfattat momentet….

Nå, jag köpte en husvagn, Peps! Sen kunde vi faktiskt ha lugnt o skönt när det var dags för Bäzta att göra debut förra året på Rasmästerskapen i Kalmar

Det gick rätt bra, vår debut

Trodde aldrig jag skulle stå på pallen, då hade jag tagit Bäzta med. Nu låg hon o vilade. Vi sumpade ju platsliggningen, trodde inte vi skulle hamna här, men men. Tack gode gud att vi inte fick uppflytt, eftersom jag lovat att då färga håret grönt. Men visst, klart det varit kul, färgen går ju att tvätta bortsmiley. Nå nu skulle det tränas platsliggning.

I början av Juni var vi ju i Kalmar, det har jag skrivit om, o lagt in album o allt. Men en bild har jag nog inte lagt in, på väg hem hit igen

Jag tror faktiskt aldrig att jag sett två parallella regnbågar någon gång.

Nu har det varit för mycket fokus på vila tycker Bäzta. Samma dag vi kom hem från operationen, tog ut henne ur bilen stod hon som fastfrusen, tog ett djupt andetag o travade med bestämda steg mot grinden för promenad

Idag har vi tagit stygnen. Det började med att jag pratade med Marianne, såg att Tobbe höll på med bomull, han skulle blöta kompressen först. Vad jag missade var att han blötte med klorhexidinlösning. Bäzta avskyr spritlukt så hon flög upp. Ringde Marianne senare o pratade in på hennes mobilsvar…Det viktigaste hon ringde för hann hon ialla fall berätta. Söt-Eddie springer hela rapportsträckan igensmiley. Nå Bäztas stygn tog vi alltså, hon var så duktig så! Sen nu har vi ökat så idag har hon fått tre X 10 minuter, “morgon”, middag o kväll (normala människor kan läsa lunch eftermiddag o natt). Tobbe och jag var i stan idag och köpte lammöron och kaninöron till henne. Mums tyckte hon när hon kom ihåg hur man åt dem…Ratatasmiley

Nä, nu vill jag sova, godnatt!