Jo, här vilar vi för fullt. Imorse vaknade jag 03.10 av att hon gnydde o var orolig så jag ropade på Tobbe. Sen sov vi alla till ca halv 10, skönt. Jag har tänkt fixa en ramp, pratade med Cilla om var hon köpt bilrampen men det är tydligen jättedyrt. Hon var inne på samma linje som jag. Ett par plankor o gummimatta. Efter frukost o fixat så drog jag fram allt vad jag kunde hitta. Hur som helst, Tobbe ville ha lite hjälp med sällskap i orientering så han hjälpte mig fixa rampen efter lunch sen åkte vi. Även om lilla damen är liten för att vara rottis så väger hon 30 kg. Hon har inget emot att bli buren, vilket givetvis underlättar. Men hon slappnar ju av o är TUNG ändå. Därav att jag blivit tvungen att ropa på Tobbe när han är hemma. Nu slipper jag det o hon gick jättebra på den.

Tidigare på förmiddagen hade jag lust att fixa lite ute efter att det slutat regna. Tyckte lite synd om Bäzta och gjorde lite ändringar. Visst ska hon vara stilla, men inte nödvändigt inne. Jag flyttade helt sonika ut hela hagen

Orienteringen gick bra. Jag har en förmåga att hitta de som märkts ut som svåra medan jag har ett litet helvete med fler av de som markeras som lättasmiley. Klockan var mycket innan vi ätit. Efter middagen har vi slappat lite med gårdagens avsnitt av Blue Bloods. Nu är det sovdags. Här sover jag numer.

Bäzta är van att sova vid flocken o är verkligen flockbunden. Vill inte lämna henne nere själv. Men eftersom hon garanterat skulle gå upp till mig om hon kunde så har vi kompostgaller. På kortet saknas det några som plockats till utehagen då jag tog bilden. Tobbe svär ibland över att vi bor i en jävla hinderbana! Bäzta mår bra i alla fall. Ingen feber, surar givetvis för att hon måste vila, men vi byter ibland hennes gamla tratt mot moderna mjuka kragen då blir hon lite gladare i alla fall. Men helt utan uppsikt så får hon ha den gamla. Nyss på “promenaden” ( 5 minuter på tomten några ggr/dag) fick jag hålla för kung o fosterland sen tvärnit o jag hann klämma i ett NEJ innan hon klippte paddan. Nu säger vi natti natt!