Ja, kategorin roligt speglar midsommar för 2/3 av familjen. Det började ju bra, vi åt frukost på altanen med jordgubbar, MUMS! Sen litet spår med Bäzta i kummelnäs, Trollsjön där vi också badade. Dvs Bäzta o jag badadesmiley. Sen hem, åt sillunch o fixade iordning till gästerna kom. Först Marianne från Uppsala numer. Sen Linda o Lukaz. Jag höll på att fixa när Tobbe säger att Linda släppte ut honom i trädgården så jag inte släpper ut Bäzta, hon får ju inte leka nu. Min allra störsra gästfrihet visade sig plötsligt då jag inser att jag inte hunnit rädda undan tomaterna som står utmed husväggen. “-Pissar han på tomaterna skär jag testiklarna av honom” säger jag varpå Tobbe flinar o säger att han ska hälsa Linda det. Nå, han var inte kastrerad när han åkte hem, Tobbe kände viss sympati för honom o hade räddat undan dem….(tomatplantorna, inte Lukaz testiklarsmiley) .Sen kom Cilla, Peter o Lava, samt Jojo, Patrick, Leya o lilla snoris. Ja, egentligen heter hon ju Nora. Det är jätteroligt att Jojo tänkt så, eftersom Nora var Lexus syster o Astassmiley mamma!Därefter lekar, Cilla brukar efterlysa lite femkamp o så, tävlingsmänniska som hon är. Patrick brukar försöka slippa, men då funkar inte lagen så honom tvingade vi med! Krocket från varsitt håll, startar samtidigt o möts i mitten

Sen hästskokastning, sist penna i flaska. Bäzta hade fått vara ute liten stund, vi får ju slussa eftersom hon inte får leka. Hon älskar krocketklot! Lägger sig o rullar på dem, kastar iväg dem o börjar omsmiley. Mitt i alla lekarna försvann Tobbe! Trodde han skulle upp o byta objektiv eller nåt, men han kom inte tillbaka. När jag gick upp för att kolla var han på toa. Han hade fått upp allt han ätit. Maginfluensa visade det sig vara, jag tryckte i mig vitpeppar o erbjöd gästerna. Stackarnsmiley. När de andra åkte o badade hundarna i Trollsjön så fick Bäzta komma ut lite till, o Nora som Jojo trodde skulle kunna vara ute i lilla hagen vi gjort ( hon har brutit benett) hon åkte in i vår Volvo där hon kan ligga skönt med sina ben (sitt egna brutna i vila, samt tuggben att gnaga på) i skuggan o öppen lucka.

Sen grillade vi när de andra kom tillbaka.
Efter grillning körde vi lite frågelek. Ingen hade några rätt…

Gästerna hade fått uppdrag att ta med en hammare, en skruvmejsel o en potatisskalare. De fick välja ett verktyg var, och när de använt detta var det förbrukat. De fick givetvis INTE veta uppgiften innan. Alla valde hammaren först. Dumt. De skulle ju kärna ur ett äpple. Sen valde de olika, skruvmejsel eller skalaren. De skulle spika i ELLER dra ur spikar ur planka. Sista uppgiften var att skala potatis…
Sen såklart avslutas kvällen med- UNO!
Tack allesammans. Fler bilder kommer…Cilla tog kort också.

I tisdags var vi lediga, åkte till Strömsholm runt 06 för att lämna in Bäzta på armbågsop. Åkte sen till Västerås o gick runt lite. Hittade ett par Meindl skor på naturkompaniet på rea för 500 kr. Detta passade bra, eftersom mina promenadskor börjat gå sönder. Klockan 15 ringer de och säger att allt gått bra, de är klara men Bäzta är inte riktigt vaken så vi behöver inte stressa tillbaka. Vi åkte o letade reda på en pizzeria i Kolbäck o käkade middag för att slippa stanna o käka på vägen. Ca 17 hade vi betalat o fick ut en väldigt groggy hundsmileyfast inte av öl utan tyngre grejor. Filt på eftersom hon hade rätt låg temp då berättade sköterskan. Lillfia ville inte/kunde inte kissa innan hon klev i bilen så det kom på vägen. Likadant hemma. Sen på morgonen kunde hon kissa. Tobbe var hemma eftersom han fortfarande inte var helt ok. Jag körde hela vägen, bara skönt att ha någon med. I Västerås körde han lite så jag fick vila till hela vägen hem sen. Nu har hon varit sitt rätta jag. Bekymrar sig inte om benet alls. Men att vila är inte optimalt! Inte riktigt vår grej, men men….
Godnatt med er allihop!