Usch, jag brukar inte klaga, men igår konstaterade både jag o Tobbe att det var höstväder! Den 2 Juni, jättekul-not! Inte så dumt med vila just nu faktiskt…Men den känslan höll inte länge för ikväll ska jag ut o jogga igen. Varför? Jo egentligen gillar jag att jogga, men trist utan hund. Känner mig “taskig” när jag springer utan henne också eftersom jag vet att hon ogillar vila lika mycket som jag. Dessvärre är det bara min våg som springer upp. Eller om det är för att jag är mer noga med henne. Hon har ingen aning om vad chips och ostbågar är. Inte äppelkaka o glass heller.
Idag vågade vi oss ut på lite orientering igen, det har kommit nya kontroller o jag börjar tycka detta är riktigt kul märker jag, eftersom det nu är jag som säger till Tobbe att vi ska ut, och blir irriterad om han tänker lämna kompassen hemma! Sen mindes jag att vi hade äppelkaka i frysen. Vi åt den samtidigt som vi tittade på Anna Skippers du är vad du äter…ok jag är en äppelkaka-eller glasssmiley. Shit, det där är ingen liten kille. Ok. Middag måste jag ha före löpning. Inte bara kaffe, äppelkaka o glass. Nu rester, sen jobba lite till, håller på med jobbfoton. Sen jogga. Imorgon blir det spännande på vågen. Väger oftast en gång i veckan, måndagar. Detta för att hålla koll eftersom jag lätt går upp och jag ska hålla mig på 56-57 kilo. Inte mer. Därav bara godsaker lörd o söndag. Så på tisdag när gänget kommer är det lördag igen, sen är det inte lördag på lördag eftersom jag la lördagen på en tisdag. Förvirradsmiley? Men det bästa för att återgå till löpningen, är att när jag kommit igång med löpningen är jag inte sugen på godsaker längre.
Imorgon har jag fått en återbudstid på Strömsholm, och min kära Kollega sa till mig direkt att det var ok, de får lösa det. TACK. Det är jättesvårt att få en tid. Förhoppningsvis är det inget brott någonstans utan en rejäl sträckning, men jag vill kunna utesluta och då är det bara den bästa som duger till Bäzta. Och det är i mina ögon Sjöström. Nu-jobba vidare med fotona! Må väl därute!