I morse när vi gick kissrundan hittade hon en boll. Fick inte ta den. Något barn har säkert bara glömt ta in den. Ligger den kvar i kväll får ungen skylla sig själv. Så snäll är jag när jag är ledigsmiley.Skämt åsido, en del lär sig inte vara rädd om grejorna förrän nåt händer så. Nu ska jag ärligt medge att jag glömt denna boll. Bäzta hade INTE glömt den. Hon vart toklycklig när jag inte stoppade henne utan lät henne ha den. Lägger in en liten snutt imorgon, har inte fört över den på datorn än. Bollen dog i alla fall rätt snabbt o sen, tyvärr efter filmsnutten tog hon en liten diskussion med den. Låg o lät som en katt sådär som hon brukar. Tänkte inte gå hem. När hon förstod att hon fick ta den med sig så syntes ingen hälta utan en riktig mallpotta som gick raskt före mig. Jäklar vilket snyggt framförgående hon hade då! Svansen hög o bäzt i stansmiley.
Efter middag o så var det dags för CSI


Knäpp hund att käka nyckelknippor…skulle aldrig löst det där fallet utan en hund det är ju säkert….

Flytta dig husse, du är ju i vägen!

Jag avslutar med lite kort som Lena var snäll och tog på oss på södra innan vila….

hennes sköna hoppstil…

Det var allt för ikväll, nu är hon nybadad och gör vad hon kan för att få igång mig, men jag tänker faktiskt gå och lägga mig nu. Godnatt allesammans!