Hade skrivit massa som bara försvann när jag råkade komma åt nåt på tangentbordet! Surt! NÅ
GRATTIS! Alla i söket på Södra som jobbat jättebra idag. Av 12 hundar blev 10 uppflyttade! Ulla-Britt o Space, Maggie o Gant, sen på pallens tredjeplats stod Marianne och Söt-Eddie! Detta gjorde mig extra glad eftersom jag råkade förstöra för dem i rapporten då jag röt i åt Bäzta. Läs tidigare inlägg om ni inte sett det. Därför, ursäkta ni andra, blev jag extra glad åt deras uppfyttsmiley!Sen på andra plats Christine och Siri. På första plats kom en rottistik som också var suveränt duktig!! SÅ härlig att se både på söket och lydnadsplan!! Men med tanke på att fler vart uppflyttade idag så har ju vi andra lite press på osssmiley. Jag har dock inte så stor just nu. Hon ska bli av med denna hälta, och öva på att vila först. Springa kan hon tack, det vet jag! Det var riktigt roligt att äntligen få komma med som publik, så jag kan se fler hundars arbete och även höra hur domarna resonerar. Hade inte Tobbe haft jour så hade jag anmält som skrivare, men han fick åka in o jobba runt lunch. Nu behövdes det en riktigt kort avlösning av skrivare så jag anmälde mig så har jag gjort lite nytta idag också. Och sen har jag ett grattis till. Den som tror att Cilla kunde hålla sig från tävlingsplan kan glömma detsmiley. Idag var det KM på Nacka och de vann sin klass och är alltså klubbmästare i lkl 2, Grattis till dig med såklart!
Och nu, GRATTIS till mig som ska gå in o städasmiley. Nu lite bilder