Nu är det mycket!
ROLIGT; Idag var vi äntligen o tränade sök igen! Jättekul! Hon är så underbart rolig att jobba med. Vi har ju inte kört sen hon sträckte sig i rapporten för ett par veckor sen, och innan dess hade vi ju paus för rapport. Ändå, hon visste precis vad hon skulle göra, och jag tror faktiskt att jag skötte mig ocksåsmiley. När vi gick därifrån så varvade vi ner lite osatt o myste mellan varven för Bäzta bus var inte riktigt överens med mig om att hon hade tränat klart för tillfället ens, och att andra hundar kör är väl inget hinder, kan väl ta varsin? Nå efter nedvarving och vila skulle vi köra lydnad.
TRÅKIGT;Då haltar hon igen. SUCK! Antingen har hon fått nåt fästingbett, erlichia( stavning?) men sen tror jag att hältan går runt då och inte hela tiden samma. SÅ nu har jag pratat med Ullis. Busa hade tydligen varit tvångsvilad hela vintern just på grund av sträckning. Nu var jag ju inte säker på att hon hade sträckt sig, kanske bara trampat lite snett men det var nog värre än jag trodde. Här ska bokas tid hos Sjöström som jag har störst förtroende för när det gäller leder och sånt. Sen får Bäzta klaga hur mycket hon vill, det är vila, koppelpromenader i lugn och ro(???) och ingen träning. Jo, lugn hur nu detta ska gå. Men vi får se till att ha små uppletande i koppel efter 1-kronor, tändstickor mm. Sen som jag sa till Cilla nyss, förträffligt att man kan träna in framförgåendet bra nu. I koppel 50 meter åt vardera håll. Vi kommer bli skitbra på framförgåendet till hösten. Och apropå Cilla kommer vi tillbaka till
ROLIGT; Stort GRATTIS! CIlla o Lava tog hem första pris idag och hamnade högst på pallen i lydnadsklass 2 och bra poäng också, 180.5! Debut i tvåan och vilken debut sen!

Eterlysning! Yoker är försvunnen sen 23/5l. Yoker är liten fyra månaders mopsvalp som tog liten för lång “egen promenad”smiley från Rundvägen i
Saltsjö-Boo. Han har ett lila halsband (om han inte tappat det nu) är chipmärkt, väger ca 4 kg och försvinnandet är polisanmält. har ni sett eller hört något så Ring 0704-773389, 08-570 32 717elller polisen i Nacka 114 14.

Det var allt för idag! Ha en fantastisk helg!