Har bestämt att vi skippar tävlingen den 27 av några anledningar;

1) Bäzta haltar något fortfarande.
2) Jag har aldrig påstått att rapport är lätt, men den första appellen tänkte jag att den ska inte vara problem, 500 meter är ju inte så långt. Eller hur? När vi tränade Chilra i rapport gick vi ju längre, och har också varit med på elittävling o tittat. DET var långt. Bäzta älskar att springa så 500 m ska jag hinna träna upp henne på.

Jo, hon älskar att springa, och kan vara snabb. Men vi har ju inte tränat sen hon var 1 år innan jag anmälde oss och vi var inte uppe i några 500 meter då.Insåg efter lite hjälp av Ullissmiley , att 500 meter kan vara rätt långt…
Hon, Bäzta-inte Ullis- ville gärna springa, och försökte få Eddie att vänta på henne. Det var ju så läskigt att springa själv nyss… tog ett skutt fram vilket resulterade i att jag röt i ett NEJ! Hon får på inga villkor kasta sig ut i kopplet! Dessvärre tog väl även Eddie åt sig, vilket inte var min avsiktsmiley. Marianne fick ut honom efter några försök. Han hade kommit in så glatt som vanligt sa Tobbe, och inga problem när Bäzta väl kom sen. När de skulle springa tillbaka var det heller inga problem att få honom att springa tillbaka till Marianne. Då fick han godis av mig också och var obekymrad. Sen bestämde Marianne trots allt att hon skulle skicka en sista gång och han drog iväg. Inte utan funderingar på om han gjorde rätt men han fick lyckas springa tillbaks. Med lite fantasi och is i magen så tror jag att de skulle hinna få upp hans självförtroende då han sprungit hela sträckan. Det var ju mitt tjoande som gjorde honom frågande. Men Bäzta tänker jag vänta med längre eftersom hon inte ens varit uppe i 500 m innan hältan. OM vi senare ska köra rapport också, så har vi nu god tid att upprepa själva grundträningen och stärka henne så hon vågar för det är mycket som kan hända. Det är också bra att efter grundträningen ha en lagom stor grupp så de vänjer sig vid störning i god tid innan tävling. Det var 5 hundar anmälda nu, och det är nog vad man kan räkna med senare också. Men de är då troligtvis okända för henne så nog är det mången prövning. Rapporten är ju också den gren som de har minst förarstöd i. Nå, ikväll ska hon få ett kortare gräsmatte/ängsspår så hon får jobba lite med skallen för hon tycker inte riktigt att vila är hennes grej, så det får vi tränaför att vila på ren lydnadsmiley!
I övrigt har jag varit o hämtat kläder på Forum idag! Fick presentkort och pengar så jag var där och plockade till mig en del. Hoppas nu på en riktigt solig vår sommar för annars blir det inte så snyggt. Tänk gult. På kritvit kropp inte så snyggt men med lite solbränna så. Annars får det bli brun demidekk-de målar inte så ofta enl reklamen så då håller den nog över sommarensmiley. Mors på er!