Bäzta haltarsmiley. Vi var och tränade rapport i onsdags kväll. Bäzta ville inte springa ut från b stationen utan vände och sysslade med annat. Hm. Gått för fort fram i sträckorna? Husse inte tillräckligt dragande. För trevligt på B stationen? När vi bröt sen så tränade vi lite lydnad och jag tycker Bäzta ser ut att gå orent så jag går upp till de andra. Då syns det tydligt hur hon haltar. NÄ, stackarn. Nå, ingen kvällspromenad igår. Tobbe bar henne upp till sovrummet. Bar henne ner i morsesmiley. Ut o kissa o in igen. Låg i köket. När jag kom ner skulle jag bara se om hon ville bajsa. Hon skulle på prommis sa hon. Hon var lite bättre så jag tänkte gå parallellvägen fram o tillbaka. Bäzta gick ju i koppel men tog ett skutt efter ett eklöv sen var det bara att vända o gå hem. Tvärhalt. När jag kom hem idag hade de varit ute på gården. Nu verkar hon bättre. Jag gick runt gården igen vid 16.30 snåret. Hon sket o sen in igen o fick mat. Verkat pigg nu så vi gick Mossvägsrundan och det syntes inte spår av hälta så förhoppningsvis var det bara en liten sträckning. Nu ska vi ändå vila imorgon också med lite “normalpromenader” och se. Är hon pigg så kör vi rapport i helgen men backar bandet och kör kortare pass och kanske går sträckan fram och tillbaka först för att stärka hennes självförtroende lite att hon kanske törs gå själv. Vi får göra som vi började träna in som valp. Dela oss och gå emot varandra, dela oss igen och gå emot. Fast då får vi köra själva och sen tillsammans med flocken igen på söndag. Dvs Marianne och Helena med sötaste Eddie. Ja Alex med såklart men han är för liten för rapport ännusmiley.

Men allvarligt talat VARFÖR kör aldrig hemglassbilen förbi golfbanorna med sin trudelutt