Ja, det är så kul att träna! Synd att det är så mycket annat man måste göra också även att det också är roligt. Fler timmar på dygnet? Vi har sprungit två gånger denna vecka, tisdag och torsdag, 2.5 km. Skönt. Sen i lördags var det äntlligen sök. Det gick med varierad framgång. Dvs Bäzta står för framgångarna o mig är det varierad ordning påsmiley. Enl Cilla satt hon snett varje gång och jag hörde henne inte, alltså Cilla. Jag var så innne i det vi skulle, men när jag tittade på henne så såg det ut som att hon satt rakt men tydligen inte… Tipset från Ullis funkade bra, hon sprang glatt ut en gång till. Hon har inte tidigare tyckt det varit nödvändigt att springa till samma två gånger. Vill jag veta får jag väl hänga på första gången?? Ja, jag ska försöka skärpa mig. Stackars Bäztasmiley. Nästa helg är vi uppbokade på annat och sen är det påskhelg. Får se hur mycket träning vi kan få till då. Som tur är så är det en lång säsong nu som man även kan börja träna på kvällar. Jag hade med kameran ut. Tyvärr var vi inte så många så några kort på Bäzta kan jag inte få in. Såvida inte Helena fick några bra kort hon kan skicka över. Här är i alla fall några sötlökar. Jag har inte fått klartecken från 2 så de som kommer här har godkänt att vara med. Det är sötlökarna Eddie och Lava. Att få kort på hela Lava samtidigt var inte någon lätt match. Men några blev det!

Det var uppenbarligen inte så lätt att få med hela Cilla heller. Har fler kort hemma hehe.

Efter söket fikade vi såklart, sen tränade vi platsliggning. Det gick ju hur bra som helst tills skyddsträningen började. Har ni sett en båt som vänds helt om från bryggan och ut? Den backar liksom runt, plant och sen drar iväg….Bäzta började så. Hon ligger still och Cilla är snäll o säger moment slut återgå. Bäzta ligger och det är ju toppen! men HUR? Jo, liksom båten vänder runt vänder hon sig när jag kommer fram, fortfarande plant i backen men sen är det ju upp när jag kommit fram och går på två ben. Suck. På väg hem stannade jag till och köpte några ben, älg och lamm. Sen kom Jojo förbi för däckbytes service. Eftersom det är våffeldagen idag så åt vi våfflor igårsmiley.
Imorse sov vi länge, sen frukost, samt slängde in ett surdegsbröd som jäst över natten. Därefter iväg till Graninge o Tobbe la ett spår på 700 m ( gps). Till första parkeringen o fika med Melinda och hennes dotter, sen kom Cilla o Linda med Lukaz fast de hade bråttom för de skulle till skotträningen på Nacka sen. Vi gick en sväng med Bäzta o åkte sen för att handla. 1½-2 timmars liggetid fick spåret och nu gick hon riktigt bra idag. Några små genvägar men annars bra. Vi bytte förare mitt i spåret för att se, men hon vart inte störd av det, förrän hon märkte att jag kommit lite för långt bak. Men fortsatte jobba o slutade stressa då byttte vi tillbaka igen! Inga problem. Skönt. Vi hade -1 apport tillbaka. Tror det var när hon vindade älg-det låg lite färsk älgskit. Och jag var duktig och hade vatten med så hon kunde dricka vid stoppen! Nu måste jag bara hitta ett bra fästingbekämpningsmedel. Förra året blev hon så påverkad av scaliboren. Och hon är ju inte den enda som blivit det. Synd för det är verkligen effektivt mot fästingarna. Nå, nu är det dags att avsluta dagens inlägg. Lev väl därute!