Vi har haft en tradig början på åretsmiley. Bäzta verkar ha/ ha haft någon infektion som gått runt. Hon har emellan varven varit låg och dragit på sig omgångar med feber och inte velat äta. Har kollat med veterinären men de sa att nästa gång hon får feber-om det kommer relativt snart- så ska jag åka in med henne så de kan ta prover. Då kanske jag ska ta på mig också? Tobbe har också varit hemma o förkyld han som nästan aldrig är förkyld. Jag har haft folk sjuka på jobbet stup i kvarten men inte jag själv! Är det jag som är frisk smittbärare måndesmiley? Nå, nu har jag inlett min plan. Idag har hon varit helt feberfri en hel vecka. Jag drog på mig löparkläderna och promenerade till Björknäs motionsspår. Vi sprang hela sträckan förutom då vi höll på att snubbla över en fritidsgrupp i skogensmiley! Barnen blev lika glada som Bäzta tills de förstod att de intte skulle få hälsa på varandra, och då var de lika besvikna. Satmara sa Bäztasmiley som gärna pausat och pussat på barnen men tji fick hon! Sen sprang vi vidare och sista biten hem gick vi. Tobbe och jag hade gått där i helgen så vi visste att det var isfritt. Det är mer backar där än i Velam så även om det är kortare spår (känns det som) så är det ändå jobbig start på löparsäsongen. Tobbe hade med sig gps sist så hela sträckan är ganska exakt 5 km, men jag tror att vi sprang kanske 2-2.5 resten var rastningn uppvärmning på väg dit, samt nedvarvning och rastning hem. Skönt var det i alla fall. Imorgon ska jag kolla temperatur, är hon okej så ska jag försöka hinnna köra lite lydnad. Också veterinärens order, att checka av henne oftare en tid framåt. Sen springer vi igen på torsdag om hon är okej. Vila på fredag och om allt är väl så kör vi sök i helgen, äntligen! Nu ska jag gå o lägga mig! Godnatt!