Jo, jag är en sånsmiley! Fast egentligen vill jag ha den i december. Jag vart helt grinig o deppig när det var regnigt. Smutsigt är det ute, smutsen kommer in. Blött, fuktigt, lerigt och gråkallt! NU är det -grader. Ibland väldigt många såna, inatt hade vi -19. Även om min själ älskar vintern så går kroppen i strejk ibland, särskilt händer och nacken. Händerna brukar bli iskalla och knappt inga vantar hjälper, men förra vintern hittade jag superdupervantar. Så nu när vi skulle ut en vanlig “tråkrunda” ca 2,5 km, sa jag till Tobbe. Jag klarar mig men hennes tassar var jag osäker på. Men hon knatade på så vi gick knappt det dubbla. Runt sjön, det är så tyst och stilla. Knappt några ute o gick. Vi ångade ikapp en farbror med golden som vek av innnan vi kom ikapp helt. Sen inte en själ. När vi kom närmare Björknässkolan där jag jobbat tidigare kändes det som att kylan tilltog, vet inte varför men det kändes som att man gick från ett kylskåp in i en frysbox, ett par hundra meter. Bäzta lyfte lite på tassarna emellanåt när hon tagit sig ut i lössnön. Jag säger alltså SKÖNT! Barnen på jobbet har det också roligare, med stjärtlappar, pulkamadrasser (ja, vi vuxna också-några av osssmiley. Vi ska faktiskt leka med barnen! Ibland älskar man sitt jobb extra mycket! Fick lite bilder på Bäzta bus och på en bukett tulpaner som jag köpte förra söndagen och fortfarande är fina!Avslutar med dem bilderna sen.

Igår var det för kallt för sök. Vi hade kommit överens några av oss om att ha-10 som gräns. Inte för att det är för kallt för just sök, men när en hund kört så ligger den ju i bilen sen då resten kör så det är för kallt för den passiva tid som blir. Mycket stillaliggande så blir det kallt trots täcken. Bäzta o jag tog morgonprommis då sen städade jag pappersarbete hela dagen med avbrott för skidskyttet såklart. Var klar 01.30 i natt. Med pensionspapperen….spara, slänga, andra bankpapper också. Efter att läst några papper blev jag glad över att de skickade med förklaringar. Problemet var att jag blev inte mycket klokare av dessa. Nu kom massa derivataförklaringar o bla bla bla..suck. In i pärmen barasmiley

Nu ska vi snart ut med bus på längre tur, sen in till skidskyttet. Får se om jag hinner åka skridskor idag. Vi har här 1 dm snö cirka. Pratade med pappa idag som inte älskar snön i samma grad som sin dotter (vilket i och för sig ingen i släkten gör), de hade fått runt dryga halvmetern. Nu önskar jag trevlig härlig solig vinterdag!

Här nu bilderna; börjar med vad som skedde igår morse. HUR uttråkad är man när man gör lekinviter till en apelsin?

Nu har vi kommit hem efter att gått en promenad vid krokhöjden, reservatet bakom. Det var så skönt för Bäzta kunde springa okopplad däruppe och fick sträcka ut ordentligt. Snart kaffe och skidskytte!