Så, nu har vi bytt år…det gick ju rätt bra som vanligt. Det blev en nyårsmiddag med gängetsmiley. Vi konstaterade att det troppat av några och mindes när det minsann var både Lexus, Asta, Meja, Leya och Chilra här. Prisat vare kompostgaller. Även om hundarna är snälla mot både oss och varandra så blir det lugnare utan massa spring o lek inomhus. Det var lite mer pangande här, men det brukar vara ganska städat i alla fall. Om man nu ska gnälla på nåt så är det väl allt skräp. Vi smäller inga raketer, men har ändå massa avfall från dem som B kan få i sigsmiley. Men jag löste det på mitt vanliga traditionella Eva-vissmiley. Det som kom på husets västra sida, slängde jag till den grannen, eftersom jag vet att de skjuter. Vänligt nog inte större mängder, men de har sagt ett år att han tänkt komma o plocka upp men inte var säker på hundarna. Det var nog lilla blå han menade främst därsmiley. Så jag är snäll o hjälper till, nu får han plocka dem men från sin egen tomt. Det skräp som kommer på andra sidan slänger jag ändå i mina egna sopor för grannen i öst skjuter inte så jag vet inte riktigt varifrån de kommer. Bakifrån någonstans men oklart vem.
Hundarna tar det med ro inne. Det är Leya som haft lite otur o blir lite stressad. Lava o Bäzta käkar sina ben o är nöjda. Efteråt är det i vanlig ordning UNO som gäller. Första gången klarade jag mig rätt bra, andra gången vart det sämre. Funderade på att lägga ut T på blocket och det skrevs nog fler annonser runt bordet alltefter stoppkort och +kort slängdes framsmiley. Det kom också olika förslag om att värma upp Peps….och att inte göra det….Gästsängar och friggebodar mm men snälla själar som vi alla är så fick ju alla följa med sin resp hem och Tobbe fick ligga i sin säng! Och är det nån som letar efter honom på blocket kan ni sluta leta för nog får han vara kvarsmiley…Skönt är det också att det inte är massa alkohol. Det var väl Peter o jag som drack några Whisky. Cilla o Jojo körde och Tobbe hade jour. Patrik har varit sjuk länge i skum hosta så han drack alkoholfritt också. Nu är det ju ingen garanti för att man är pigg dagen därpå
Men man är åtminstone inte bakis….bara trött av sen timme. Vi börjar bli gamla. Blev påmind idag när vi firade Gittans födelsedag. Gittan, Inga-Lill o jag är jämng…unga! Och Marianne som välkomnats till 40-strecket konstaterade att jag har ju ändå 20 år till pension så visst kan man sadla om….Gittan konstaterade att det är 19-I och jag har ju lite till o jag är yngst av oss tre…smiley

Ta bort kameran! Fin blomma eller hur?!

Det extra roliga var att även Gunnar och Åsa med barn kom. Tja, barn. De är ungdomar numer. Och Andreas här i bild börjar gymnasiet. Tänk vad han åldras fortsmileysmiley jag menar vi andra står ju liksom still….eller….Hur som helst var det alltså ett gäng “gamla” Nackswingare samlade! Nästa gång blir det Inga-Lill vi far ut till. Nu ska jag lägga mig i soffan. Undras om det är nåt skräp i kroppen. Har känt mig knepig, och Bäzta har feber. Inte mycket men förhöjd i alla fall. Igår ville hon käka gräs och åt ingen frukost. Idag hade hon lägre temp och har ätit. Får se vad det blir av. Men att jag är trött kl 21 redan hör ju knappast till vanligheterna. Tänkte bara visa också hur det såg ut i går när jag skulle gå o lägga mig. Tobbe sov sött och hunden var också still, jag går in i sovrummet

Först till sängen vinner!….nähä…..Hon fick faktiskt ligga vid mina fötter. Ibland får hon det, för hon är så skötsam o ligger still. Ibland blir hon förvisad. Men då var jag trött! Och nu är jag också det

2012 önskar jag att vi alla får hålla oss friska, först och främst.
Att vi kan försörja oss själva och våra familjer.
Att vi dessutom kan få trivas och må bra på våra arbeten. Det ska vara roligt att gå till jobbet!
Att vi har våra vänner med oss i vått och torrt.

GOTT 2012!