Ja, det blev en bra julafton hos Gustafssons i år också! Det hann ju som vanligt bli gryning innan jag lägger mig. Nattprommis ca 01.30 sen när vi kom in fick Bäzta lägga sig för natten, själv skulle jag bara….sen vart klockan 02.59 men hjälp vilken mysig musik de spelade i radion, “vaken” på natten. Jag bara gick o myste för mig själv när jag fixade för frukosten på morgonen.

Bäzta hade fått en julklapp av Jojo också…

Av oss fick hon en frisbee som vi provade. Först morgonprommis, sen frukost för hela flocken. Sen fick hon öppna vår present som vi tog med till Velam. Där stod en bekant bil! Det var flocken Östrand som var där för att spåra. Vi delade upp markerna mellan oss. De har fler hundar än vi men vi tog var sin sida av vägen. Bubblade lite med dem gjorde Tobbe när jag la Bäztas. Sen åkte vi ner och promenerade under liggetiden. Stannade vid hästhagen och lekte med hennes frisbee. DET var kul, tyckte hon! Sen tog vi spåret. Och det var jag inte nöjd med den dagen! Men det jobbar vi på en annan dag. Hem och fortsatte julfirandet med att alltså öppna Jojos paket.

Pipen i ena änden höll säkert …..10 minuter tror jag. Sen räddade vi undan den och hon får ha den korta stunder med oss. Får snart ta ut andra pipen också anar jag…

Efter en lång julafton blev det så kväll. Vår nya soffa är för liten sa Bäzta. Men det är bara julafton en gång om året så självklart ska flocken vara samlad!Och trött var flocken

Det röda är min ena strumpa! Sen brukar inte Tobbe vilja vara med på bild, helst om han kan slippa…

Juldagen var vi ute o promenerade bara, inget spår. Sen på annandagen var vi hos Ullis o hälsade på hela flocken i allmänhet, men valparna i synnerhet. Ska lägga in album, för det var rätt många bilder på hela julhelgen. Blir sen. Här kommer några i alla fall

Detta var C-kullens “Bäzta”. Jo de var lika

Snällaste Tizzla så tålmodig med sina valpar. De tänderna var vassa nu! Även om de inte var lika mycket krokodiler som vissa belgare vi träffat sistsmileysmiley

Japp, Bäzta upp i dagen!

Tjohoo!

Av någon anledning är det ofta svårt att få skärpa i bilderna på Bäzta….

Hej…vad roligt att ses….eller vad sägs egentligen? Har fått lära mig att hundar inte kramas men jag lovar att de inte var ett dugg tvära mot varannn….

Och vi kan springa andra hållet, andra hållet, andra hållet!

Idag har vi jobbat. Bäzta fick ligga i bilen, och följa med på lunchrast. Sen efter jobbet gick vi till Orminges motionsspår. Kul, vi gick dit, runt sen hem. Då tvärstannar Bäzta på parkeringen och vägrar gå! Jag funderade lite. Jo, vi hade gått dit. Kom Bäzta sa jag, bilen är hemma. Ok, tyckte hon efter att ha tittat sig omkring på parkeringen….

Ikväll har jag jobbat lite också, tillverkat ett spel! Nu ska jag jobba lite till. Tjingeling. Fixar album i morgon!